reoxid Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Čaute. Snažím sa odstrániť pri registrácii niektoré polia, ktoré nepotrebujem. Niektoré z nich sú označené ako "povinné". Kde presnejšie by som mohol upraviť podmienku aby pole nebolo povinné, prípadne pole úplne vyhodiť tak aby mi to potom neoverovalo vyplnenie toho poľa. Ďakujem za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 BO - Zákazníci: Nastavte vyžadovaná pole pro tento výběr Nikdy jsem to nepřenastavoval, ale doufám že to je ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Mám Prestu 1.3.6 a nejako tú možnosť nastavenia v zákazníkoch nevidím... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 A já mám verzi 1.4.5 a nejsem telepat, co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 A já mám verzi 1.4.5 a nejsem telepat, co s tím? No s tým už nič... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Nevim jak to je v nižších verzích, ale asi bych upravil authentication.php a .tpl možná authcontroller.php pokud už v tý verzi je. A nebo použij vyhledávání, funguje, napíšeš tam co hledáš a vsaď se, že už někdo ze 100.000 provozovatelů Prestashopu to řešil a možná i vyřešil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts