sinannn Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Merhabalar Yabancı forumlarda gördüğüm Açılır Kapanır Bir Menu modulunun renkleriyle oynadım, bi kaç değişiklik daha yaptım.Umarım işinize yarar.Siz de renkleriyle oynamak isterseniz modulun içindeki theme1 klasörü içindeki theme.css dosyasında değişiklik yapabilirsiniz..>>> Linki Yeniledim no rapid http://www13.zippyshare.com/v/99437513/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
izmen Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Merhabalar Yabancı forumlarda gördüğüm Açılır Kapanır Bir Menu modulunun renkleriyle oynadım, bi kaç değişiklik daha yaptım.Umarım işinize yarar.Siz de renkleriyle oynamak isterseniz modulun içindeki theme1 klasörü içindeki theme.css dosyasında değişiklik yapabilirsiniz..>>> Linki Yeniledim no rapid http://www.batigsm.com/blockcategorieselya.rar acaba bunun yüklenmesini anlatabilirmisin.teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinannn Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 zipteki dosyayı modules klasörüne attıktan sonra yonetim bolumunde modules sekmesinden kurulumunu yapıcaksın eski kategori blogunu kaldırıp yeni gelen blogu pozisyonlar sekmesinden yukarı taşıyabilirsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
izmen Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 zipteki dosyayı modules klasörüne attıktan sonra yonetim bolumunde modules sekmesinden kurulumunu yapıcaksın eski kategori blogunu kaldırıp yeni gelen blogu pozisyonlar sekmesinden yukarı taşıyabilirsin resimli anlatımın güzel olmuş teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Gayet iyi olmuş, bu tür açılır kapanır menüler müşteriler için kullanışlı oluyor.Eline sağlık, teşekkürler paylaşımın için. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izmen Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 selam,Menü üzerine gelindiğinde parmak çıkmasını nasıl sağlarız peki.ilgine şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 selam,Menü üzerine gelindiğinde parmak çıkmasını nasıl sağlarız peki.ilgine şimdiden teşekkürler. theme1 klasörünün içindeki theme.css dosyasını metin editöründe aç"cursor" kelimesini arat (2 adet var) ve yanında "default" yazankelimeleri "pointer" kelimesiyle değiştir.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
izmen Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 theme1 klasörünün içindeki theme.css dosyasını metin editöründe aç"cursor" kelimesini arat (2 adet var) ve yanında "default" yazankelimeleri "pointer" kelimesiyle değiştir.Selamlar ... teşekkürler evet oldu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinannn Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Gayet iyi olmuş, bu tür açılır kapanır menüler müşteriler için kullanışlı oluyor.Eline sağlık, teşekkürler paylaşımın için. evet hele çok alt kategori varsa menu çok karışıyo bu menu gibi güzel çalışan yatay bi menu modulu olsa süper olurmodulu biraz daha değiştirdim alt kategorideki gereksiz kenar boşluklarını sildim yazı fontunu falan değiştirdim Son Hali http://www.batigsm.com/blockcategorieselya2.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
linux Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Gayet iyi olmuş, bu tür açılır kapanır menüler müşteriler için kullanışlı oluyor.Eline sağlık, teşekkürler paylaşımın için. evet hele çok alt kategori varsa menu çok karışıyo bu menu gibi güzel çalışan yatay bi menu modulu olsa süper olurmodulu biraz daha değiştirdim alt kategorideki gereksiz kenar boşluklarını sildim yazı fontunu falan değiştirdim Son Hali http://www.batigsm.com/blockcategorieselya2.rar Gerçekten eline ve emegine saglık sinannn kardeşim cok fazla vaktini almadan kucuk bir soru sormak istiyorum. Modulunu kurdum fakat Categories Accessories iPods Laptops Categories yazısı bi turlu türkçeleştiremedim bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinannn Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 blockcategorieselya.tpl dosyasını text editor ile aç ve tırnak içinde olan categories yerine istediğini yazabilirsin {l s='Categories' mod='blockcategories'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
HASAN Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Teşekürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
holyone Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Kuzen ben bu modulu sıradan temalarda calıstıyorum. Yeni yaptığım bir temada header kısmınına yarı header ekleyip jquary ile resim slaytı koydum. Bunda da bi js var ve onla çakışıyor. Merak ettiğim bu normal mi? Değil elbete ama sorunu bulamadım. Ne slayt calısıyor ne kategori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izmen Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Renklerini nasıl değiştirebiliriz.yani tıklamak için üzerine geldiğimizde renkleri daha belirgin yapmak istersek nasıl yapabiliriz.theme.css dosyasında neleri değiştirmeliyiz.teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OğuzN Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Paylaşım için teşekkürler, Modül'ün dil ayarında bir problemmi var yoksa benmi beceremedim bilmiyorum ama başlık sürekli Categories olarak kalıyor. Türkçe dil dosyasına Categories = Kategoriler olarak kayıt ettiğim halde dil geçişleri sırasında başlık hep aynı kalıyor. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
aysel ustunay Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Categories baslıgını turkçe gorunmuyor ana sayfada nasıl degıştırecem yardımcı olurmusunuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
aysel ustunay Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Arkadaslar ben sorunu cozdum sanırım blockcategorieselya.tpl dosyasından {l s='categories' mod='blockcategories'} yazan kısmı Kategoriler olarak değiştrimeniz yeterliwww.classhowroom.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
aysel ustunay Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 www.classhowroom.compardon yanırım yukarıda zaten arkadaslar daha once cevabını vermış kusura bakmayın ben gormedım Link to comment Share on other sites More sharing options...
OğuzN Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Benden başka kimse bu modülü çift dilde kullanmıyor sanırım, dili ingilizce yapınca neden kategori başlığı türkçe kalıyor bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürlerÖrn : http://www.classhowroom.com/index.php?id_lang=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OğuzN Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Tamamdır. sorun {l s='Categories' mod='blockcategories'} bu bölümdeymiş mod=blockcategorieselya yazınca düzeldi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leronoy Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Merhaba. Genelde bu bölüme sorulan sorular pek cevap bulmasada yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.Sorunum bu menün bazı bölümlerde çalışmaması. Örneğin ürün detayına baktığımda bazı ürünlerde solda menü çıkıyor bazılarında çıkmıyor. Sebebi ne olabilir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadet Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 arkadaşlar linkler çalışmıyor düzenlerseniz sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 link ölmüş rica etsek yenilenme şansı varmı Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 evet link ölmüş sahibide uğramıyor galiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts