Aramon Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Hoj lidi, netušíte, kde by mohl být zakopaný pes, že mi nefungují statistiky? Neřešil jste někdo stejný problém? Viz přiložený screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Taková zásadní otázka, v jakým stavu máš objednávky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 Proto jsem tam dal ten screen, aby bylo vidět, že byly již doručeny. Celý průběh je vždy: Probíhá příprava Odesláno Doručeno Chyba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Proto jsem tam dal ten screen, aby bylo vidět, že byly již doručeny. Celý průběh je vždy: Probíhá příprava Odesláno Doručeno Chyba? Jaj, jsem si nevšimnul, tak tím pádem nevim proč ti nefungují, ve stavu Delivered-Doručeno by ti měly udělat zápis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 No právě, přitom když vjedu na objednávky, tak pod nimi součet souhlasí, myslím tím položka Celkem. To je pech. S každou prestou mám jiný problém, i když je mám shodně nainstalované :-) Na druhém shopu to funguje korektně :-) Statistiky všechny zapnuté :-) Ale to se poddá :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliner Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 mam stejny problem ale v v.1.3 shop funguje ale nesouhlasi počet objednavek v adminu a počet objednavek v db. Novy objednavky už nezapisuje do db a tim je ta neshoda v statistikach. Mate nejake rešeni? Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliner Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 (edited) pomohlo http://www.prestasho...tistiky/#114096 Edited October 5, 2012 by Alliner (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts