JohnCena Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Ahoj mám problém. Chci si hostovat na svém pc.-mám systém ubuntu 10. Nainstalováno LAMP. Vytvořena databáze presta - nainstalována a zde je problém. Nefunguje front office když se chci připojit zvenčí. Pokud se chci připojit na back office administraci tak bezproblému funguje. Už si s tím nevím fakt rady - .htaccess je vytvořen. na localhostu frontoffice funguje bezproblému zatím se připojuji přes dyndns.org - který vše směřuje na mou ip adresu - a router dále přesměrovává port na server ubuntu. doménu mám koupenou - ale dokud to nerozchodím nechci měnit dns záznamy a proto to ted zkouším přes dyndns - jak jsem psal- zvenčí se připojím do administrace ale obchod je prostě mrtvý jinak mám verzi 1.51 presty a zkoušel jsem i verzi 1.41 - stejný problém fakt všem díky za rady - šmejdil jsem i na zahraničních forech atd. ale nenašel jsem nic co by mě nakoplo ještě pro zajimavost zkoušel jsem se zvenčí připojit i na phpmyadmin a šlo to taky-jelikož ho mám také v adresáři www Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnCena Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 tak jsem zjistil že když zadám adresu webu a za něj/contact-us - zobrazí se kontakt a mohu listovat po stránkách shopu takže to znamená že mě nenačítá stránka homepage (index.php) když kliknu na domů tak stránka nenaskočí prostě nefunguje hlavní strana Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 A když zadáš www.muj-shop.cz/index.php tak to naskočí? Pokud ano, je to v konfiguraci web serveru. Neví, že / je vlastně /index.php v URL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnCena Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 I když zadám index.php - nenaskočí když zadám index jakékoliv jiné stránky tak naskočí prostě ta stránka home nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Něco v konfiguraci webserveru nebo v .htaccess. Bez podívání se nedá zjistit víc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnCena Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 co mám tedy poslat??? klidně pošlu ty soubory na náhled - .htaccess a jaké soubory ještě ze serveru??? fakt budu vděčný za pomoc už se s tím trápím od včera Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnCena Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 takže můžete LOCK!!! vyřešil jsem to sám - chyba byla v překlepu masky podsítě - router to špatně překládal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts