greifone Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Zdravímprestu 1.0 mám v podstatě nastavenou a funguje. Jediné s čím si nevím rady jsou slevové kupony a slevy jednotlivých výrobků. Mám vytvořený voucher, v BO je přiřezen u zákazníka dle filtru, ale když se zákazník naloguje, tak se mu zobrazuje pouze hláška "Nemáte žádné slevové kupony" Kde dělám chybu nebo co jsem zapoměl nastavit? Dík předem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Zkontroluj v BO pod tabulkou kuponu zda jsou povoleny a pak u přidaného kuponu datum platnosti od... u výrobků sleva se určuje na kartě výrobku Snížit cenu: ale mám dojem ,že se tu někdy probíral špatný překlad..je to hned pod Ekologickou daní.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greifone Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Tak slevu u konkrétního výrobku jsem našel - je to opravdu pod Eco tax - buď o částku nebo procento. Ty slevové kupony mám ale nastavené správně - raději jsem posunul data platnosti o měsíc vpřed a zad, vouchery jsou zaplé ale výsledek 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greifone Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Kupony už jsem vyřešil, měl jsem nastavené všechny zákazníky. Každý zákazník musí mít svůj unikátní voucher. Každopádně díky za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edis Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Kupony už jsem vyřešil, měl jsem nastavené všechny zákazníky. Každý zákazník musí mít svůj unikátní voucher. Každopádně díky za pomoc. Zdravím,nejde mi nastavit aby každý zaregistrovaný klient, dostal automatiky slevový kupon v hodnotě např: 5%. Slevový kupon mám nastavený na všechny a nechodí nikomu, musím každému zvlášť, ten slevový kupon zaslat. Jde to nějak vyřešit aby se jim načetl automaticky při registraci?Díky za radu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greifone Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 Vím že jde zatrhnout v konfiguraci newsletteru v modulech nabízet voucher, taky by se mi hodilo aby se generoval automaticky u nově registrovaných, ale zatím jsem to nenašel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael87 Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Zdravím všechny, jak hromadně nahrát do Prestashopu čísla voucherů, které obdržím od slevového portálu, aby je nemusel vypisovat po jednom? Díky Michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts