MilosB Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Zdravim. Kamarád mi posadil obchod na web, ale vzhledem k jeho vytizenosti se mi jiz nadale nemuze venovat. Potreboval bych doladit predevsim faktury PSD v cestine. Cetl jsem tady o tom, ale ja nejsem programator, je to pro mne spanelska vesnice. Budu rad, kdyz mi nekdo muj obchod upravi, samozrejme za prislusny baksis. Diky za nabidku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Fakury PSD zní zajímavě, sám bych je teda nechtěl.. myslím ale, že si myslel PDF ;-)k nabídce: příslušný bakšis je kolik? Kdyžtak PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z@x Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Pokud se skutečně jedná o vyladění zobrazování české diakritiky pro "PDF" nikoli PSD soubory, tak se milerád hlásím do služby Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Pro správné zobrazení českých znaků s diakritikou na fakturách a dodejkách v PDF si stáhněte cs_pdf_prestashop_11_final.zip. Tento archív rozbalte a jeho obsah překopírujte (a přepište originální soubory) do složky s vaším nainstalovaným PrestaShopem. Následně v administraci nastavte v Nastavení -> PDF položku kódování na cp1250 a font na arialmt. cs_pdf_prestashop_11_final.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilosB Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Samozrejme jsem myslel PDF (jsem tele). Diky za nabidky, zkusím to podle Míry (díky) - mohl bych to zvládnout.Jestli ne, tak vas kluci budu kontaktovat. Ještě jednou díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekky Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Pro správné zobrazení českých znaků s diakritikou na fakturách a dodejkách v PDF si stáhněte cs_pdf_prestashop_11_final.zip. Tento archív rozbalte a jeho obsah překopírujte (a přepište originální soubory) do složky s vaším nainstalovaným PrestaShopem. Následně v administraci nastavte v Nastavení -> PDF položku kódování na cp1250 a font na arialmt. Zkousel jsem na PS v 1.2 a bohužel nejde..cela administrace spadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Zkousel jsem na PS v 1.2 a bohužel nejde..cela administrace spadne Ne na darmo se to jmenuje 1.1...... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekky Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 jj ale na rešení pro 1.2 jsem ted už přisel stačí nakopirovat do tools\fpdf\font balicek fontu z cs_pdf_prestashop_11_final.zip a v administraci si zvolit font arialmt a vše jede bezchybně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIXUS Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Can somebody explain in english how to make it work on 1.2 ?thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanz_knife Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 copy fonts from cs_pdf_prestashop_11_final.zip to tools\fpdf\font and in admin select font arialmt and done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts