Aramon Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Stáhnul jsem si free design "papple" a předělal do černé verze, kdo chce, může si ho stáhnout. Mám ale problém, protože nejsem zrovna moc kovaný v css, tak jsem udělla jednu chybu a to takovou, že jsem hromadně měnil barvy písma a tak jsem změnil i barvu, kterou se píše v editoru, takže popisky píšu bílým písmem na bílém pozadí. No na palici. Našel by se někdo ochotný, kdo by mi poradil, kterou třídu mám v css zase změnit, abych viděl, co vlastně píšu? A druhý problém, na přiloženém screenu je označen šedý pruh, za boha nemůžu přijít na to, co to je a jak se ho zbavím, pomohl by mi někdo vyřešit i tohle? Díky všem za rady a snad někdo ten design využije (ale sledujte tohle téma, až se tu objeví rada s tím editorem, protože to je fakt na posr*** :-) satanika-design.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Dej mi link na web. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 A pro editor je: .mceContentBody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 www.satanika.cz - normálně ho mám ještě vypnutý, ale teď jsem ho zapnul, aby ses tam dostal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Leze ti tam: .pl_category { background: url("../img/block_header_exclusive.gif") no-repeat scroll left bottom transparent; overflow: hidden; padding: 0 0 10px; width: 527px; } Naučte se chlapci pracovat s Firebugem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts