flooster Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 DObrý den, scháním modul na hromadné (jednoduché - editovatelný výpis) přejmenování produktů v 1.4 Bohužel jsem ho nikde nenašel, jen pro verzi 1.1 je script, který se přidá do záložek a tam to lze, což by mi stačilo, bohužel to však na v1.4 nefunguje. Ideální by byl takový, který umí v jedné řádce nastavit i kód produktu, ean atd. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
maildemon Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 DObrý den, scháním modul na hromadné (jednoduché - editovatelný výpis) přejmenování produktů v 1.4 Bohužel jsem ho nikde nenašel, jen pro verzi 1.1 je script, který se přidá do záložek a tam to lze, což by mi stačilo, bohužel to však na v1.4 nefunguje. Ideální by byl takový, který umí v jedné řádce nastavit i kód produktu, ean atd. Děkuji Verim, ze jsi ho za tu dobu jiz nasel. Jinak staci "googlit" na foru massupdate. Existuje vic verzi a v kazde se daji editovat jina data. Ja osobne narazil na tri. Je to takova pomoc-nepomoc, ja vim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts