jackob Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 zdravím, chtěl jsem se zeptat, zdali by nějakou lehčí úpravou šlo docílit situace, kterou jsem nastínil na obrázku. Normálně se totiž cena poštovného zobrazuje již při vybírání dopravce, já bych ovšem chtěl zobrazení ceny až při výběru způsobu platby. Pro dobírku jsem si stáhl zde z fóra modul cashondeliverywithfee, který k poštovnému přičítá danou částku jako poplatek za dobírku. Mockrát děkuji za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Hodně štěstí, pokud si neuděláš doprace: Obchodní balík a Obchodní balík dobírka, tak pochybuju o tom, že to někdo nakóduje, je to naprosto zbytečný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackob Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Klidně bych si udělal dopravce ČP- dobírka a ČP- platba předem, ale pak tam budu mít zase jeden zbytečný krok navíc, pokud mi poradíte jak přeskočit výběr způsobu platby, tak bude celý můj problém vyřešen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Nezkoušel si třeba změnit typ zpracování objednávky? na jedné stránce? hm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackob Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Děkuji JAKCRABBITe, zpracování objednávky na jedné stránce je pro mě přívětivější, i přes to ale může zákazník vybrat ČP - dobírka a poté kliknout na platbu předem. Díval jsem se na nastavení modulu i dopravců a nepřišel jsem na možnost povolit u určitého dopravce pouze vybraný způsob platby (PS 1.4.5.1.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Děkuji JAKCRABBITe, zpracování objednávky na jedné stránce je pro mě přívětivější, i přes to ale může zákazník vybrat ČP - dobírka a poté kliknout na platbu předem. Díval jsem se na nastavení modulu i dopravců a nepřišel jsem na možnost povolit u určitého dopravce pouze vybraný způsob platby (PS 1.4.5.1.) Na to jsou zase jiné vychytávky jako například ship2pay nebo stiffcarriers, hledej, hledej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaVe81 Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Zdravím, mám stejný problém, potřebuji objednávku v jednom kroku, ale konkrétně ship2pay tohle nepodporuje....pouze standart v 5 krocích, nebyla by ještě nějaká jiná možnost? Předem díky za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts