vlk-cz Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Dobrý večer, mám problém s tím, že po instalaci se mi nezobrazuje záložka Platby, jsou na ní jen odkazy na další podzáložky. Zkusil jsem několik instalací, ale tato chyba je v každé. Teď mám verzi 1.4.4.1. Hledal jsem kde se dalo, ale nic co by mi pomohlo jsem nenašel. Nejsem velký znalec PHP tak bych potřeboval popostrčit. Díky VLK Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy01 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Mám naprosto stejný problém. Neví někdo, v čem je zakopaný pes? Shop i s databází jsem zkopíroval z localhostu. Na localhost funguje bez problémů. Budu vděčný za jakoukoliv pomoc, jelikož mi to odstavilo provoz shopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy01 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Odpovím sám. Pomohlo smazání nepoužívaných modulů. Možná by stačilo smazat pouze moduly týkající se plateb, ale já to promáznul raději vše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts