MCKiller308 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Zdravím, Mám kuriózní problém kdy se mi v popisu zboží zobrazuje několik dvojic lomítek, bohužel jsem nepřišel na to z jakého důvodu se tam objevují a tak bych byl rád za každou radu. Předem díky:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 hoď sem odkaz na stránky. takto z obrázku se dá akorát odhadnout, že jsi možná upravoval templaty a něco není tak jak má být... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCKiller308 Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 (edited) http://www.vodnicka.cz Pokud si dobře pamatuju tak tam jsem v templatu nic nevymýšlel. // Tak mně napadlo podívat se do popisu v html a už jsem na to přišel.. za popisem zboží se nacházelo toto: " <script type="text/javascript">// <![CDATA[ window.onbeforeunload = function() {} // ]]></script> <script type="text/javascript">// <![CDATA[ window.onbeforeunload = function() {} // ]]></script> Je to tam Xkrát, když jsem dal vytvořit nové zboží a hned kouknul do html tak už to tam bylo. Edited November 8, 2011 by MCKiller308 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Evidentně to máš špatně zakomentovaný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCKiller308 Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 A nějaká rada kde bych to měl hledat abych to mohl zakomentovat? Nemám vůbec tucha :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 A nějaká rada kde bych to měl hledat abych to mohl zakomentovat? Nemám vůbec tucha :/ Někde v product-list.tpl, asi... Uploadni tvůj, mrknu se na něj, pokud tam nic nenajdeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCKiller308 Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Tak jsem to prolezl a ať koukám jak koukám tak jsem nic nenašel product-list.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 No jak koukám, tak to nemáš u všeho zboží ale jen některýho, nemáš chybu přímo v popisu zboží? Nebo povídej, co si všechno v eshopu měnil,.. Kdyžtak se ozvi na icq a pořešíme to, mě nebaví takhle pořád něco hádat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MCKiller308 Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Tak chyba byla s největší pravděpodobností v mým prohlížeči, když jsem vyzkoušel Operu tak vše fungovalo bez problémů :-) // Ještě dodám že problém byl v prohlížeči Firefox a addonu Greasemonkey, konkrétně několik pluginů proti exit popupu. Ty jsem odstranil a vše funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts