menace Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Zdravím. Potřeboval bych poradit. Snažím se umístit CMS blok na úvodní stránku, ale nedaří se mi to. Ladím 1.4.5 na local hostu a nezobrazuje se mi modul CMS v šabloně. POuze když zapnu footer, tak jsou v něm stránky z CMS. Nemáte někdo tušení, kde co nastavit? V 1.2.5 to bylo přehledně hned pod výrobci. Myslím si, že je to pro zákazníky dost důležitý modul a měl by být snadno dostupný. Jo a je to původní šablona od presty. Díky moc za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 A máš v tom modulu zaškrtnuto, který stránky z CMS se mají zobrazit, že? Zkontroloval si, že je správně zavěšenej tam kde chceš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
menace Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 Zdravím Jacku, zkontroloval jsem všechno. To co se má zobrazit, je zaškrtnuté. Zavěšení je v kategorii Home a nejde nic změnit. Umístění modulu je pouze ve footer a Header of pages. Chtěl bych to do levého nebo do pravého sloupce a to nejde navolit. Zkoušel jsem i Live edit. Neporadíš, jak to změnit v php? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Dej Přidat modul a tam si vyber blok CMS a left column blocks. Jestli to ani tak nepujde, vítá tě instalace Prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
menace Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Čau, nejde to prosím tě natvrdo upravit v cms.tpl? Koukal jsem do něho a je tam tohle: {if $block == 1} <!-- Block CMS module --> {foreach from=$cms_titles key=cms_key item=cms_title} <div id="informations_block_left_{$cms_key}" class="block informations_block_left"> <h4><a href="{$cms_title.category_link}">{if !empty($cms_title.name)}{$cms_title.name}{else}{$cms_title.category_name}{/if}</a></h4> <ul class="block_content"> {foreach from=$cms_title.categories item=cms_page} {if isset($cms_page.link)}<li class="bullet"><b style="margin-left:2em;"> <a href="{$cms_page.link}" title="{$cms_page.name|escape:html:'UTF-8'}">{$cms_page.name|escape:html:'UTF-8'}</a> </b></li>{/if} {/foreach} {foreach from=$cms_title.cms item=cms_page} {if isset($cms_page.link)}<li><a href="{$cms_page.link}" title="{$cms_page.meta_title|escape:html:'UTF-8'}">{$cms_page.meta_title|escape:html:'UTF-8'}</a></li>{/if} {/foreach} {if $cms_title.display_store}<li><a href="{$link->getPageLink('stores.php')}" title="{l s='Our stores' mod='blockcms'}">{l s='Our stores' mod='blockcms'}</a></li>{/if} </ul> </div> {/foreach} <!-- /Block CMS module --> {else} <!-- MODULE Block footer --> <ul class="block_various_links" id="block_various_links_footer"> {if !$PS_CATALOG_MODE}<li class="first_item"><a href="{$link->getPageLink('prices-drop.php')}" title="{l s='Specials' mod='blockcms'}">{l s='Specials' mod='blockcms'}</a></li>{/if} <li class="{if $PS_CATALOG_MODE}first_{/if}item"><a href="{$link->getPageLink('new-products.php')}" title="{l s='New products' mod='blockcms'}">{l s='New products' mod='blockcms'}</a></li> {if !$PS_CATALOG_MODE}<li class="item"><a href="{$link->getPageLink('best-sales.php')}" title="{l s='Top sellers' mod='blockcms'}">{l s='Top sellers' mod='blockcms'}</a></li>{/if} {if $display_stores_footer}<li class="item"><a href="{$link->getPageLink('stores.php')}" title="{l s='Our stores' mod='blockcms'}">{l s='Our stores' mod='blockcms'}</a></li>{/if} <li class="item"><a href="{$link->getPageLink('contact-form.php', true)}" title="{l s='Contact us' mod='blockcms'}">{l s='Contact us' mod='blockcms'}</a></li> {foreach from=$cmslinks item=cmslink} {if $cmslink.meta_title != ''} <li class="item"><a href="{$cmslink.link|addslashes}" title="{$cmslink.meta_title|escape:'htmlall':'UTF-8'}">{$cmslink.meta_title|escape:'htmlall':'UTF-8'}</a></li> {/if} {/foreach} {if $display_poweredby}<li class="last_item">{l s='Powered by' mod='blockcms'} <a href="http://www.prestashop.com">PrestaShop</a>™</li>{/if} </ul> <!-- /MODULE Block footer --> {/if} Díky za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Nejde, prostě dej přidat zavěšení do levých boxů toho modulu. Pokud ti to nejde, nevim kde je chyba. Případně mi pošli BO login, víc pro tebe udělat nemůžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
menace Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Zatím ladím na localu. pak dám vědět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 je to original blockcms? Je v modules > blockcms > blockcms.php správně přiřazen levý hook public function hookLeftColumn() { global $smarty; $cms_titles = self::getCMStitles(self::LEFT_COLUMN); $smarty->assign(array( 'block' => 1, 'cms_titles' => $cms_titles, 'theme_dir' => _PS_THEME_DIR_ )); return $this->display(__FILE__, 'blockcms.tpl'); } kód je z verze 1.4.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menace Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Pavle, to jsem zkontroloval a vše je ok. Prostě to tam nemůžu dostat, celkem mě to štve, protože to tam potřebuju a je to základní šablona přímo od Prestashopu. Umístění CMS je v Home a to nejde změnit ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts