RazvanPavel Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Alta intrebare de newb din partea mea: am nevoie sa nu pun la diverse produse pretul, sa pun o chestie gen "Suna ca sa afli pretul". se poate? daca da, cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploaie Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Daca e vorba de toate produsele e simplu... modifici putin partea de afisare a produselor.Daca e vorba doar de unele preturi, e mai nasol... ca trebuie setat undeva care... asta implica o modificare a bazei de date... sau atribuirea unei valori care nu ar putea fi pusa acolo in nici un caz. Apoi la scriptul de afisare trebuie factut testul pentru afisare pret... si afisat pret sau mesajul respectiv. Scrie-mi pe privat pt detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 incearca sa pui produs "out of stock" si la mesaj cand este "out of stock" = "suna sa aflii pretul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploaie Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Si asta e o modificare, dar cam neortodoxa... ce faci cand vrei si out of stock si afla pretul? Ma refer la produse diferite Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 pui pret zero si scrii in titlu sau in descriere stoc zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploaie Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Si cand te suna, te apuci sa cauti liste cu preturi... Nu as alege o astfel de rezolvare. Mai bine o dezvoltare decat o modificare a ceva ce functioneaza si a fost creat cu un scop bine definit.Oricum, functioneaza si solutia lui sidro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biltdaniel Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Am si eu aproximativ aceeasi problema. Insa eu as vrea sa nu mai apara la nici un produs pretul. Si in loc de adauga in cos sa fie un formular de pret (o cerere de oferta). Se poate? Si daca da,cum? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts