Palo Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Ahoj, mám dva problémy s ktorými si neviem poradiť: v "Spravovať umiestnenie modulov" sa mi nedajú premiestňovať - umiestňovať moduly. Políčka "Modul" a "Umiestniť v" sa nedajú rozkliknúť, sú "vyšednué", v e-shope sa mi nezobrazujú tlačítko pridať do košíka a ani cena. Mám nainštalovaný PS 1.4.4.0. Vie mi s tým prosím Vás niekto poradiť? Vďaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 1. posli prosim screenshot 2. skontroluj prosim nastavenia v "Administrácia > Nastavenia > Produkty" prva polozka "Režim katalógu:". Zrejme mas polozku nastavenu ako "áno". V režime Katalog je vtedy vypnuta funkcionalita nakupu, co moze byt Tvoj pripad. Ak mas polozku nastaveniu na "nie", opis problem trosku blizsie, pripadne posli odkaz na projekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Ahoj, celé som to nakoniec preinštaloval, ceny mi už zobrazuje, ale s modulmi stále nemôžem nič robiť. Nedajú sa pridávať. Vďaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts