jack2500 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Chcem upraviť, keď v košiku platí zákazník, teraz je tam takýto text: "Dodanie tovaru sa môže predĺžiť v závislosti na dobe, počas ktorej budú peniaze pripísané na náš účet". a chcem to prepísať na "platba vopred na účet Tatra banky - Dodanie tovaru sa môže predĺžiť v závislosti na dobe, počas ktorej budú peniaze pripísané na náš účet" Resp. chcem to mať takto vypísané ako je to na priloženom obrázku, kde to mám prepísať? http://imageshack.us/photo/my-images/100/platby.gif/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ahoj, musis prejst do "Administrácia > Nástroje > Preklady" a zeditovat Preklad modulov. Mozes to urobit aj na FTP, prejdes do /modules/bankwire/ a vetu upravis editaciou suboru sk.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack2500 Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Ked dam editaciu preklady modulov, tak mi neukaze nic na preklad. co s tym? preklad obchodu mi ide. preklad administracie mi zamrzne. pri preklade modulov mi ostane prazdne okno. DIKY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts