basar67 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Merhaba,Başka bir topicde mng carousel diye JavaScript tabanlı düzenlenebilir KayanÜrünler modülü görmüştüm. Fakat cok hatalı olmasından dolayı temayı bozuyordu. Modülü tarayıcılara uygun fixledim. Umarım işinize yarar.Kolay gelsin... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 teşekkürler ,tam aradağığım bi modülklasörün içinde readme yok sanırım....kurma işlemini tarif edebilirmisiniz ....kolay gelsin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Merhaba,klasörü olduğu gibi serverinizdeki modules klasörüne attın ve daha sonra>>>Yönetim Paneli >>>Modüller gidiniz ve 'Kayan Ürünler' adlı modülü kurun.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 basar beyy... zipli dosyayı açtığımda kayanurun klasörünün haricinde logo.gif , kayanurun.tpl , kayanurun.php , kayanurun.js , en.php dosyaları vardı...bu haliyle attım modüllerin içine ama çalışmadı....dışarıdaki dosyaları kayanurun klasörünün içine atıp öle denedim bu seferde "Kayan ürünler için ürün bulunmamakta" hatası verdi....lütfen yardım.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Merhaba,zip paketinden çıkardıktan sonra klasörü olduğu gibi modules klasörüne atacaksınız.Dosyalar serverinizde şu şekil olmalı:modules/kayanurun/en.phpmodules/kayanurun/kayanurun.jsmodules/kayanurun/kayanurun.phpmodules/kayanurun/kayanurun.tplmodules/kayanurun/logo.gifmodules/kayanurun/kayanurun/kaynak/jquery.kayanurun.cssmodules/kayanurun/kayanurun/kaynak/jquery.kayanurun.jsmodules/kayanurun/kayanurun/kaynak/jquery.kayanurun.pack.jsmodules/kayanurun/kayanurun/kaynak/jquery-1.2.3.pack.js vs... sanırım tüm dosyaları yazmama gerekmez ;-) Sanırım kayanurun dosyasının içindede kayanurun dosyası olması sizi şaşırttı.'Kayan ürünler için ürün bulunmamakta' diye bir hata veriyorsa, >>>Yönetim Paneli>>>Modüller gidiniz ve listelenen tabloda Kayan Ürünler modülünün ayarlarına tıklayıp, Kayan Ürün Blockun için gösterilecek olan kategorileri işaretleyiniz.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 basar beyy anasayfada modül gözüküyo ama sayfayı bozdu , sağdaki kolon sola modülün altına geçti ve bütün ürünler anasayfada gözüktü ,ben 4 ürüne ayarlamıştım halbuki....ve hareket etmemekte....ben bu modülü sevdim , sitelerimde kullanmak istiyorum , lütfen yardım.....teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 basar beyy anasayfada modül gözüküyo ama sayfayı bozdu , sağdaki kolon sola modülün altına geçti ve bütün ürünler anasayfada gözüktü ,ben 4 ürüne ayarlamıştım halbuki....ve hareket etmemekte....ben bu modülü sevdim , sitelerimde kullanmak istiyorum , lütfen yardım.....teşekkürler.. Merhaba,kullanığınız temaya göre görünüm biraz farklı olabilir. Eklemiş olduğum modülün enini biraz küçültün.Enini küçültmek için:modules/kayanurun/kayanurun/sablon/genel.css editör ile acın ve 6 ile 16 satırdaki auto değerini 400px ile değiştirin.gerekirse 450,500 vs denersiniz.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 basar bey , bu kadar kolay bi modulü kuramamam imkansız ....dedikleriniz yapmama rağmen hiç birşey değişmedi...modülde bi hata var sanırım...temayı bozmakta ve flash hiç hareket etmemekte...sorunsuz çalıştıran bi arkadaşımız varmı acaba? rica etsem paylaştığınız zip dosyasını bi kontrol edebilirmisiniz? teşekküler ilginiz içinç.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Merhaba,modül sorunsuz çalışıyor. >>>Burdan örneğine bakabilirsinizSiz hangi sürümü ve hangi temayı kullanıyorsunuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 basar bey sorun belli oldu...fırefox , expl sorunuymuş mesele...expl siteyi dağıtıyo ,sizin verdiğiniz link te expl açılınca dağılıyo...bu sorunu halledebilirmiyiz peki ? explorer'a uyumlu hale getirebilirmiyiz acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Merhaba,ben Explorer 8 kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Sanırım siz Explorer 6 veya kullanıyorsunuz. Explorer 7 kurup bir deneme yapabilirim, gerekirse 7ye uygun sabitleme yaparım ve daha sonra burdan paylaşırım.Kolay gelsin... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 başar bey , sabitlemeyi yapmanızı merakla bekliyoruz....herkez bu modülü kullanmak ister doğrusu....teşekkürler..kolay gelsinn.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 basar beyy...pek zamanınız yok ama genede bu siizin pek zamanınızı almaz sanırım....kayanurunler modülünü explorer ın versiyonlarına sabitlemesini yapabilirmisiniz acaba..teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 basar beyy…pek zamanınız yok ama genede bu siizin pek zamanınızı almaz sanırım….kayanurunler modülünü explorer ın versiyonlarına sabitlemesini yapabilirmisiniz acaba..teşekkürler.. Merhaba,modülü düzenledim umarım explorerda sorun çıkarmaz. MAC kullanığımdan deneme imkanım yok. Lütfen modülü kurun ve buraya ayrıntıları yazın.NOT: TPL dosyasına if komutunu ekledim, hiç bir değişiklik olmaz ise, kayanurun.tpl dosyasını açın ve aldaki kodu bulun (16 satır):<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{$base_dir}modules/kayanurun/kayanurun/sablon/genel/genel.css" /> Ve bununla değiştirin: <link rel="stylesheet" href="{$base_dir}modules/kayanurun/kayanurun/sablon/explorer/explorer.css" /> Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 kardeş bunu blocklarda uygulayabilirmiyiz??? yani block olarak son eklenen ürünler asagıdan yukarıya kaysın... veya belirlediğimiz bi yerdeki ürünler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 basar bey , modülü hemen kurdum fakat aynı sorunu tekrar veriyor...sağdaki bloklar soldaki bloğun altına geçiyor ve kayanurunler modülüde yatay durumda durağan kalıyor,hareket etmeden...firefox ta da denedim ,aynı sorunu vermekte......teşekkürler ,kolay gelsin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 onderm hangi temayı kullanıyorsun ve ordaki boyutu sayfanın ortasına göre ayarladınmı?benimde sayfamda oyle olmustu... cünkü kullandıgım temanın orta kısmı bu modüle göre kücüktü... modülün içinden boyutlarını değiştirdim simdi hiçbir sorun kalmadı... Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 clean blue temasını kullanıyorum...auto yu 250 den 550 ye kadar değiştirip denedim ama genede aynı sorunu vermekte...sizdeki sayfa ortalaması kaç px değerinde..homefturedslıde modülüyle çakışmadan çalışıyormu acaba sizinki , hiç denedinizmi?...firefox explorer uyumsuzluğu hiç oldumu sizde?...teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 şu anda hiçbir çakışma yok... exp kullanıyorum hiçbir sorunda yok 440 px benim tema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burti Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 linki göremiyorum :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoDeXeC Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Selamlar bu modülü sayfanın üstüne nasıl taşıyabiliriz. Modülü kurup çalıştırdığımda sayfanın en altında çalışıyorda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted May 9, 2009 Author Share Posted May 9, 2009 merhaba,>>>Yönetim Paneli >>>Modüller >>>Posisyonlar gidininiz ve soldaki ok işaretlerine tıklayarak modülü aşağı veya yukarı taşıyabilirsiniz.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emree Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 kardeş zip i bulamadım nerden ındırcem acbaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
serkan44 Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 link nerede kardeşim göremiyoruz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdem Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 bende indiremedim link yok indirmek için ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csrrooster Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 böyle kavga edeceğinize dosyayı yüklersiniz bizde deneriz fikrimizi söyleriz.Akıntıya karşı kürek çekiyorsunuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 PTT ile kapıda ödeme seçeneğini sunmak için modül var mı acaba ?Teslimatta nakit ödeme modülü olduğunu biliyorum ama bana pek yaramıyor . ben normalde aras kargo ile gönderi yapıyorum ve sabit kargo ücreti uyguluyorum bütün ürünler için kargo ücreti 3TL olarak ayarladım.Fakat ptt ile kapıda ödeme seçildiğinde ekstradan 5 TL daha almak istiyorum kapıda ödeme hizmet bedeli için.Bu anlattıklarımı nasıl yapabilirim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 arkadaşlar siteme girip sepete mal ekleyince kargo ücreti 3 tl olarak görünmeli sepette ancak kapıda ödemeye tıkladığında ek masraf 5 TL gözükmeli bunu nasıl yapabilirim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asabi Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 bu tarz bir tema ya ihtiyacım var kayan modulden ziyade.. yardımcı olurmusunuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadet Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 arkadaşlar resimdeki temalara benzer temalara warmı dır acaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 konuyu açan arkadaş sanırım artık ilgilenemiyorkullandığın tema ve script linkini eklermisinYada Allah rıası için daha önce indiren biri eklesinde kurtulalım ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 kapıda ödeme modülünü düzenle diyince extra ücret yazıyor onu 2 TL yap olacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Sevgili Serkan,Bahsettiklerini eger biraz html ve css bilgin varsa kolaylıkla yapabilrisin...Prestashop ta tarayica gorunen sayfalar ana dizindeki themes/prestashop klasoru icinde bulunan ve sonu .tpl ile biten dosyalardir. Bu dosyalari istedigin sekilde duzenleyebilirsin.. Tabi bu arada takıldıgın yerlerde gerek forundan araştırarark gerekse arkadaslara sorarak yardim alabilirsin. Boyle sistemi ögrenmede sağlam temeller atmış olursun..Hadi kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 bunun bir modülü yok dostum;ilk önce sepet modülü adminden kaldırabilirsin. sonra tema dizinideki product adı geçen tpl dosyarını editlersen amacına ulaşabilirsin.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Sayın serkan_emp,SMF veya Joomla da sayfalari nasil duznliyorsun bilmiyorum ama Prestahop ile bir şeyler yapmak istiyorsan CSS ve html sayfa duzenleme konusunda gerek burada gerekse başka forumlada biraz araştırma yapman gerekecek...Kolay gele.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bincom Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 kapıda ödeme modulunde öyle bir düzenle yazısı yokki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
utku Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Selam oncelıkle cumleten herkese ya ben bu modulu bulamadım ındırmek ıcın :S:S: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpi Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 ben indirme linkini göremedim .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dizaynİmza Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 teşekkürler de link nerde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
palavii Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 link yok.konuyu açan arkadaş piyasada yok.elinde olan paylaşsın lütfen yahu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdede Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 tşekkrüler, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts