phooxxi Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Dobrý den, Potřeboval bych přidat kod zbozi do produkt listu. Zkoušel jsem editovat product-list.tlp v šabloně, ale pořádně nevím jak upravit abych se zobrazovalo. kde bude umístěno je prakticky jedno. díky za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Dobrý den, Potřeboval bych přidat kod zbozi do produkt listu. Zkoušel jsem editovat product-list.tlp v šabloně, ale pořádně nevím jak upravit abych se zobrazovalo. kde bude umístěno je prakticky jedno. díky za radu Umístit kam chceš... {$product.reference} Link to comment Share on other sites More sharing options...
freestyle20 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Dobrý den, potřeboval bych poradit, mám podobný problém. Potřeboval bych pod cenu dostat starou cenu před slevou. Je to ta cena přeškrtnutá na straně produktu. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts