perneand Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Különböző apróbb hibák megoldásához, esetleges folyamatos karbantartáshoz és a későbbiekben a bolt tovább fejlesztéséhez programozót keresek! Ami most épp nem megy: -főoldali szöveg változtatás nem jelenik meg a boltban - főoldali kiemelt termékeket nem tudom módosítani és szeretnék akciós termékek blokkot. www.kristalytanc.hu Ha valaki joomla fejlesztést is vállal az szuper lenne. Várom a megmentőt! Köszi, Andrea Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 nem úgy tűnik, mintha prestashop lenne. ez nem az ugye? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perneand Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 A boltot nézted? http://kristalytanc.hu/bolt/ mert az Prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissk85 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Szia Andi! Megnéztem az oldalad, mert érdekelt, hogy mi lehet a gond. Én ennél kezdőbb problémával küzködök, és már ne haragudj, de ha tudsz, segíts kérlek: - hogy csináltad meg azt, hogy a termékkategóriák blokk hátterét / színét módosítottad? Én már mindennel próbálkoztam a css-ben és nem működött, viszont a Tiéd analógiájára szeretném én is a szürke sztenderd színt módosítani: a blokk felső részét, illetve a hátterét is - a logót hogy sikerült így beméretezned? az egészet egyben egy globál háttérként állítottad be, vagy a header-ben, szerkesztett logó képként? Válaszod előre is köszönöm: Kata Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Én szívesen vállalom, ezzel foglalkozom. Ha gondolod írj privátba vagy skypon elérsz: atlincoder. Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
perneand Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Köszi Attila, közben találtam valakit aki megoldotta, de azért megjegyzem az elérhetőségedet! Kata, profi programozó csinálta, sajna nem tudom a választ, de megadom az elérhetőségét ha gondolod. Emailemet megtalálod a honlapomon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts