kissk85 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mivel a legutóbbi 1.4.3-as telepítés után futottam bele abba a problémába az admin felületen, hogy új termékkategória, termék, attribútum hozzáadása esetén - hozzáteszem, mindezt a magyar nyelv betöltése, updatelése után - látszik, hogy az insertálás megtörtént, viszont a kategória neve nem jelenik meg, ha megnyitom, szerkeszteni akarom, hibátlanul ott van minden adat. Attribútum hozzáadás ugyanúgy működik, viszont a megnevezés nem jelenik meg. A weboldalon látom a termékkategóriát, viszont a back office-ban nem. Iszonyatosan zavaró, nem akarok, és nem is tudnék így termékeket hozzáadni, mivel a kategóriához már hozzá sem lehet rendelni a termékeket új létrehozás során, sőt a kategória még a tracking alatt sem jelenik meg, pedig home alá van rendelve. Tudnátok segíteni, mi lehet a baj? Köszönöm: Kata Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 írási jogok be lettek állítva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissk85 Posted November 1, 2011 Author Share Posted November 1, 2011 Szia, Igen be lettek állítva, adminként próbáltam szerkeszteni. Nagyon köszönöm a reakciót, hálistennek ez probléma már tárgytalan, mert újratelepítettem egy frissebb verziót, amivel ez a része már működik. Nagyon köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts