jirik0201 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Nemůžu to nikde najít. Prosím, poraďte jak můžu přidat předměty do kontaktní stránky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 BO - Zaměstnanci - Kontakty na zaměstnance Pokud myslíš tohle... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 přikládám obrázek. myslím jak je --vybrat--, tak do toho doplnit různé nadpisy a nebo spíš úplně vymazat celé. a to číslo objednávky tam je taky na nic. taky vymazat. to bude někde v contact-form.tpl předpokládám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Viz. předchozí post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 jo, máš pravdu, spletl jsem si emloyees s customers. tak proto jsem to nenašel. dík. teď ještě jak to seřadit, tak jak já chci a ne automaticky podle abecedy. to je stejně na výkal, tak jak atributy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts