bart86 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Dobrý den,Nedělal jste někdo modul Kategorii č.2 Aby v presta shopu běžely současně dva takovéto moduly.Jde mi o to abych ve druhém modulu měl úplně jiné produkty něž v tom prvním z hlediska přehlednosti.Líbilo by se mi kdyby jsem si mohl Kategorie nazvat (třeba jabka) jaden graficky odlišený obdelník. Druhou ( třeba hrušky) druhý obdelník pod kategorii jedna.Nebo to udělat,tak aby se na na hlavní stánce kategorie nějak výrazně odlišily.A ne jenom jedna hlavní a další podkategorie v méně šdivém sloupci pod sebou.Používám originál thems a presta 1.0Díka za Nějaké odpovědi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart86 Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 Dobrý den,Nedělal jste někdo modul Kategorii č.2 Aby v presta shopu běžely současně dva takovéto moduly.Jde mi o to abych ve druhém modulu měl úplně jiné produkty něž v tom prvním z hlediska přehlednosti.Líbilo by se mi kdyby jsem si mohl Kategorie nazvat (třeba jabka) jaden graficky odlišený obdelník. Druhou ( třeba hrušky) druhý obdelník pod kategorii jedna.Nebo to udělat,tak aby se na na hlavní stánce kategorie nějak výrazně odlišily.A ne jenom jedna hlavní a další podkategorie v méně šdivém sloupci pod sebou.Používám originál thems a presta 1.0Díka za Nějaké odpovědi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts