BoDoPSX Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 am incercat mai multe teme pentru vers 1.1din pacate dupa salvare tot cea default ramane selectata (prestashop)ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 da... trebuie sa deschizi setings.inc.php din folderul config cu un editor (notepad sau notepad++)va arata cam asa :<?phpdefine('__PS_BASE_URI__', '/~$$$$$$$$$$$$$$$$/');define('_THEME_NAME_', 'prestashop');define('_DB_NAME_', '$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$');define('_DB_SERVER_', 'localhost');define('_DB_USER_', '$$$$$$$$$$$$$$$$$');define('_DB_PREFIX_', 'ps_');define('_DB_PASSWD_', '$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$');define('_DB_TYPE_', 'MySQL');define('_COOKIE_KEY_', '$$$$$$$$$$$$');define('_COOKIE_IV_', '$$$$$$$$$$$$');define('_PS_VERSION_', '1.1.0.5');?>modifica la linia : define('_THEME_NAME_', 'prestashop');'prestashop' cu 'thema_ta'asta-i totbafta !p.s. : nu lua in seama $$$$$$$$ ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoDoPSX Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 nu mi-am dat seama ca settings.inc.php trebuie sa aibe permisiune de scriere (aveam numai pe folder config)acum merge multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 cu placere .te invit sa inscrii site-ul/urile in directorul meu gratuit fara link reciproc, seo friendly si cu transfer de page rank.http://director.sidro.ro numai bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts