zetcha Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Netušíte někdo kolik můžu mít v kategorii zboží? Klient chce provozovat obchod kde není problém mít v kategorii 3000 položek. Když to testuji tak zobrazení takové kategorie končí na time limitu php. Po prozkoumání jsem zjistil, že se provádí dosti složitý select v DB který má vrátit všechny výrobky v kategorii. A to bez limitu i přesto že v administraci je nastaven limit na stránku 10 položek. Jedná se o chybu verze 1.4.3 nebo jak pravil klasik o funkčnost systému? Poradil by někdo co s tím provézt - jak to vyřešit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Máš zapnutej block layered? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetcha Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 Jop, už jsem to našel a poslal ho kam patří. Můžeš mi naznačit k čemu je ten modul dobrej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Je to blok ve kterým filtruješ zboží, ten by mohl dělat problémy s tolika množstvím produktů v jedný kategorii, zlepšilo se to po vypnutí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetcha Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 Nebe a dudy! Už to jede jako vítr. Díky za radu. Právě hledám něco použitelného pro filtraci zboží podle kategorií, rozměrů, materiálu, váhy atd. V eshopu bude přibližně 50 000 položek. Mělo by to být něco podobného co měli před lety na Alze pod menu v levým sloupci. Neznáš něco? Nebo doporučuješ si to připravit radši sám? Docela se mi zamlouval http://addons.prestashop.com/en/search-filter/1961-product-filter.html, ale při tolika položkách a rozměrech to není úplně ono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Na foru sem viděl beutifilter, možná bude lépe napsanej. A pak Brouček jeden prodává, ale má ho snad do 1.3max a updatovat ho prý momentálně nebude, ale třeba bude fungovat, kdo ví... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetcha Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 No v každém případě díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 No v každém případě díky. Ale asi bych zkusil přímo ten od Presta addons, možná bude funkčnější než ten block layered, kterej se chová pozoruhodně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts