daniel_caldarus Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Salut, Am ajuns la partea cu introdusul produselor, dar in momentul cand dau detalii pe un produs, imi ramane pagina alba, neafisandu-mi date despre produs. tehnoactiv euO sugestie ar fi binevenita Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 posibil .htaccess necorespunzator sau link rewrite sau ai activat ssl .incearca sa redenumesti .htaccess in 1.htaccess si dupa aceea htaccess.txt in .htaccessverifica si daca ai link rewrite activat in back-office (il poti activa daca nu e activat numai dupa redenumirea htaccess.txt)incearca Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploaie Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Nu are de-a face cu friendly url, fiindca nu e activat... daca nu merge din cauza aia nu merge nici sa te plimbi prin categorii de produse.In loguri la serverul web ce apare? Evident la erori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts