erkanuskup Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Öncelikle Merhabalar,Prestashop v1.0 ı kendi bilgisayarımda, apache server a kurdum ve localhost ta basarıyla calıstırdım. Su anda 000webhost.com isimli sitenin ücretsiz host servisini kullanmaya çalışıyorum. Veritabanı ve tablolaları başarıyla aktarabıldım. Dosyaları ftp ile upload ettim fakat kurulum sırasında ekteki gibi bir problemle karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz.Bu işte henüz çok yeniyim. Forumu araştırdım fakat böyle bir problemle karşılaşan kimseyi göremedim. Tekrarlanan başlık açtıysam forum yöneticilerinden özür dilerim.İyi Çalışmalar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Öncelikle Merhabalar,Prestashop v1.0 ı kendi bilgisayarımda, apache server a kurdum ve localhost ta basarıyla calıstırdım. Su anda 000webhost.com isimli sitenin ücretsiz host servisini kullanmaya çalışıyorum. Veritabanı ve tablolaları başarıyla aktarabıldım. Dosyaları ftp ile upload ettim fakat kurulum sırasında ekteki gibi bir problemle karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz.Bu işte henüz çok yeniyim. Forumu araştırdım fakat böyle bir problemle karşılaşan kimseyi göremedim. Tekrarlanan başlık açtıysam forum yöneticilerinden özür dilerim.İyi Çalışmalar.. 000webhost'un PHP ayarları Prestashopla uyumlu olmadığından Adı geçen hosta Prestashop'u kurmanız ne yazık ki mümkün değil.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Yine açıklayıcı bir cevap.Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkanuskup Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.Prestashop u destekleyen ücretsizbir host söyleyebilirmisiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.Prestashop u destekleyen ücretsizbir host söyleyebilirmisiniz? http://www.freezoka.comBu siteyi bir dene, bazen bağlantı sorunu yaşatıyor ama verimli.kurulumda takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım, antremanlıyız o bakımdan .Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkanuskup Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Teşekkür ettimBir deneyelim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts