nity Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Ahojky, jak mám zapsat vlastnost v Excelu (před importem do .csv) a do jakého pole to píšu do vlastnosti nebo do jiného a hlavně jak to mám napsat? (Např.: Velikost S, M, L, XL, XXL) Jak to zapíšu do zbozi.csv? Předem děkuju za odpověď. Janka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Kombinace mají vlastní .csv import. A jinak se to píše takto: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nity Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Velice děkuji za radu, snažila jsem se to podle ní udělat, ale pravděpodobně mi tam něco lítá a nefunguje to jak má. Napsala jsem to dobře? (Ty vlastnosti jsem udělala i ručně v eshopu - skupina atributů - atribut) Vlastnost Velikost:S,Barva:Bílá Velikost:M,Barva:Bílá Velikost:L,Barva:Bílá Velikost:XL,Barva:Bílá Velikost:XXL,Barva:Bílá Dávám to do správné buňky? ID Aktivní (0/1) Název * Kategorie (a,b,c,...) Cena bez DPH ID pravidla daní Velkoobchodní cena Sleva (0/1) Sleva částkou Sleva procenty Sleva od (RRRR-MM-DD) Sleva do (RRRR-MM-DD) Kód zboží # Kód zboží dodavatele # Dodavatel Výrobce EAN13 UPC Ekologická daň Hmotnost Množství Krátký popis Popis Tagy (a,b,c,...) Meta-název Meta-klíčová slova Meta-data Přepis URL Text, pokud je skladem Text, pokud zboží není skladem Dostupné k objednání Datum přidání zboží Zobrazit cenu URL obrázků (a,b,c,...) Vymazat existující obrázky (0 = ne, 1 = ano) Vlastnost Dostupné pouze online Podmínka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 NE! KOMBINACE MAJÍ VLASTNÍ IMPORTOVACÍ SOUBOR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nity Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Aha, už je mi to jasné, díky moc. Takže to musím udělat v té Kombinaci, nemůžu to nějak udělat ve Zboží. To není moc výhodné, připadá mi to jako krok navíc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Ne, jen s extra souborem. Nebo to můžeš ťukat v adminu, jestli ti to příjde jako krok navíc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 snažím se naiportovat kombinaci produktů ale ve verzi 1.5.4.0 jsou jiné atributy Číslo produktu (ID)* Atribut (Název:Typ:Pozice)* Hodnota (Hodnota: Pozice)* Kód dodavatele atd.. jak správně zadat toto Vlastnost Velikost:S,Barva:Bílá Velikost:M,Barva:Bílá Velikost:L,Barva:Bílá Velikost:XL,Barva:Bílá Velikost:XXL,Barva:Bílá Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 vyřešeno a to takto Číslo produktu (ID) | Atribut (Název:Typ:Pozice)* | Hodnota (Hodnota: Pozice)* --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 | Velikost, Barva | XL, Bílá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts