Akshan Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Merhaba Arkadaşlar;Adres çubuğunda yer alan Prestashop'un iconunu nasıl değiştirebiliriz ya da kaldırabiliriz?Güzel bir site olduğu kanaatindeyim. www.muhre.com.tr Alışveriş de yapabilirsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Merhaba,tema klasöründeki img doszasinda bulunan favicon.ico dosyasini düzenlemen gerekir.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akshan Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Teşekkürler.. favicon.ico dosyaısını kendi dosyam ile değiştirdim ve düzeldi.Bilgi paylaşıldıkça çoğalır.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cengiz Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Prestada Animasyonlu (Hareketli) favicon yapabilirsiniz Örnek: www.saat.gen.tr/magaza Bunun için aşağıdaki yönergeleri uygulayın...EDİT : Forumda önceden verilmiş olduğu uyarısı nedeni ile silindi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockman Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 YAHU SENİN ONA BUNA TAKILMAKTAN BAŞKA İŞİN YOKMU ADAM GEREK GÖRÜP İLAVEDE BULUNMUŞTURSİKTİR GİT BURADAN BU TOPLULUK SANA GÖRE DEĞİLDEFOL PİSLİK Link to comment Share on other sites More sharing options...
cengiz Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 üste şapşalın biri yanıt vermiş bu konuya,sen ne diye papağan gibi tekrarlıyorsun????????Niyetin boş yanıtlarla puan toplamakmı Bu yazı bana ise !!!bu konuda yani hareketli icon konusunda herhangi bir açıklama göremedim varsa da gözümden kaçmış ve yukarıdaki prestada animasyonlu (Hareketli ) favicon yapabilirsiniz şeklindeki açıklamayı siliyorum .Varsa bile benim yaptığım açıklama prestada hareketli favicon idi bu şekilde bir açıklama göremedim İlk mesajımda ; forumda var olan bir konuyu ikilediğim için özür dilerim.Bu özür : Senin gibi Terbiyesiz bir ukalanın uyarısı nedeni ile değil büyük bir forumda yöneticiliğim nedeni ile fazlasıyla önemsediğim forum kurallarını çiğnediğim içindir Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 sizler nasıl insanlarsınız bir konu aratıyorum bu site geliyor konuda ise cevap yerine böyle aptalca atışmalar ..yazıklar olsun size Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts