prunica Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Salut, Nu pot sa afisez un modul doar pentr o anumita categorie Spre exemplu am pus codul acesta {if $page_name == 'category' AND $smarty.get.id_category == 5} <div id="left_column" class="column">{$HOOK_LEFT_COLUMN}</div> {/if} Cu acest cod am facut sa imi apara pozitia respectiva doar cand se acceseaza categoria cu id-ul 5 dar atunic cand intru pe un produs din pagina respectiva ,face trimitere catre pagina produsului si codul se anuleaza si numai imi apare modulul. Stiu ca este posibil sa adaug in if conditia if$page_name =="product" si id-ul produsului respectiv,doar ca am multe multe produse si doresc sa fac o setare globala pentru toate din categoria respectiva inclusiv pentru subcategorii. Doresc sa fac acest lucru deoarece am pe site 3 categorii diferite pe care vreau sa afisez module diferite. Exista o alta posibilitate? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 se poate cu jquery. pui in category.tpl un javascript care sa preia variabila id_categorie si apoi poti ascunde modulele pe care nu le doresti afisate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts