cbelea Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 (edited) Salut, poate reusiti sa ma ajutati, ca am ajuns la disperare Pe scurt, cam asta e problema: - Instalat si configurat Prestashop 1.4.4.1. La un moment dat am facut upgrade la 1.4.5.1. Problema de mai jos nu e legata de upgrade, a aparut ulterior. - In tema implicita am facut (multe) corecturi la traduceri in romana - Acum doua zile am facut o copie a temei implicite intr-una noua, obtinand tema "prestashop1". Am copiat, in panoul de administrare, limba "romana / prestahop" -> "romana / prestashop1". - Totul in regula, am facut in continuare modificari de traduceri si corecturi. - Am un bloc CMS, care are setat 'Afişează „magazinele noastre” la sfârşitul blocului'. Problema: La un moment dat am observat ca in locul "Magazinele noastre" este afisat "Our stores". Nu stiu exact momentul din care nu mai este afisat textul in romana, dar sigur dupa copierea limbilor intre teme era in regula. Am cercetat toate traducerile din Backoffice, e tradus corect. Inclusiv am exportat ro.gzip, l-am cercetat, nu contine "Our stores". Ba chiar am exportat baza de date din phpMyAdmin, si am cautat si acolo. Nimic. Acum am ajuns la disperare. De unde [autocenzurat] scoate Prestashop "Our stores" in loc de "Magazinele noastre"??? PS: Pentru depanare fortarea compilarii e activata si cache-ul dezactivat. LE: selectand tema implicita, "Our stores" devine "Magazinele noastre". Deci problema e cu acea copie a temei implicite facute de mine. La care n-as renunta usor deoarece am lucrat destul de mult. Edited October 17, 2011 by cbelea (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 (edited) nu cumva ai modificat modulul blockstore ? daca raspunsul este da atunci trebuie sa copii si fisierele languages Edited October 18, 2011 by saach (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cbelea Posted October 18, 2011 Author Share Posted October 18, 2011 Nu, nu l-am modificat. DAR! Problema s-a rezolvat Ceea ce n-am obsevat eu e ca in Tools -> Translations -> Traduceri module a aparut un nou modul (Tema: prestashop1 / Modul: blockcms) care are numai cateva intrari (Our stores / Contact us / Specials / New products / Top sellers / Powered by) si nu avea traducerile facute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts