ndrsrc Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Arkadaşlar ; Front office tercümelerinde sorun yokken modül tercümelerinde update ettiğimde internal server hatası veriyor. Neden olabilir bilen var mı acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndrsrc Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 Bu arada ps versiyonu 1.4.4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndrsrc Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndrsrc Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 ne yaptıysam olmuyor dosyaları tamamen sildim tekrar yükledim, başka bir siteden türkçe versiyon yükledim ama hep aynı. modül tercümelerinde internal server hatası veriyor. Hiç fikri olan yok mu???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Merhaba; Cpanel kullanıyorsanız /modules/ dizinindeki index.php dosyasının haklarını 444 olarak değiştiriniz. Her modül klasörünün içindeki dil dosyalarını da 644 yapınız. Plesk panel veya Direct admin kullanıyorsanız her modül klasöründeki dil dosyalarını 666 yapın. Bunlar sorunu çözmezse phpinfo(); fonksiyonunu kullanarak sunucunuzun yapılandırmasını kontrol ediniz. fopen(); touch(); fwrite(); fclose(); gibi dosya yönetim fonksiyonlarının enable yani aktif çalışıyor olması gerekiyor. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndrsrc Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 Merhaba; Cpanel kullanıyorsanız /modules/ dizinindeki index.php dosyasının haklarını 444 olarak değiştiriniz. Her modül klasörünün içindeki dil dosyalarını da 644 yapınız. Plesk panel veya Direct admin kullanıyorsanız her modül klasöründeki dil dosyalarını 666 yapın. Bunlar sorunu çözmezse phpinfo(); fonksiyonunu kullanarak sunucunuzun yapılandırmasını kontrol ediniz. fopen(); touch(); fwrite(); fclose(); gibi dosya yönetim fonksiyonlarının enable yani aktif çalışıyor olması gerekiyor. Kolay gelsin. yardım için teşekkürler. Dosya izinlerini dediğiniz gibi değiştirdim ama sonuç değişmedi. diğer tavsiyenizi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Anlatabilirseniz sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ndrsrc Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 En iyisi prestayı çöpe atmak. Neresini tutsan elinde kalıyor. Eminim bunu düzeltsem 2 gün sonra başka yerinden patlayacak Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 En iyisi prestayı çöpe atmak. Neresini tutsan elinde kalıyor. Eminim bunu düzeltsem 2 gün sonra başka yerinden patlayacak Merhaba; Doğru altyapıyı seçmek çok önemli. Sanırım doğru sunucuyu seçmediğiniz için sorun yaşıyorsunuz. Uyumsuz bir altyapıda bütün sistemler çöpe atılacak kadar kötü çalışır. Sorununuzu sanırım çözmüşsünüz. Çözülmediyse forumdaki arkadaşlar hep birlikte yardım edebiliriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts