Zengorius Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Zdravím, mám problém z prekladom a to nasledovný: Všetky texty sú preložené a zobrazujú sa ako majú ale pokiaľ zmením tému obchodu tak už sa rovnaké texty zobrazujú po anglicky aj keď v zdrojáku sú preložené správne. Už som to skúšal prepisovať manuálne a stále nič. Nedáva mi to logiku. verzia shopu 1.3.6.0 Prosím o pomoc skúsenejších ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Ahoj, je to skratka tym, ze si do tej novej sablony nenakopiroval do priecinku /lang/ subor sk.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Zdravím, mám problém z prekladom a to nasledovný: Všetky texty sú preložené a zobrazujú sa ako majú ale pokiaľ zmením tému obchodu tak už sa rovnaké texty zobrazujú po anglicky aj keď v zdrojáku sú preložené správne. Už som to skúšal prepisovať manuálne a stále nič. Nedáva mi to logiku. verzia shopu 1.3.6.0 Prosím o pomoc skúsenejších ) zdravim, na tom nie je nic zlozite.. v poctate ide oto ze tvoja nova tema ma par veci naviac ako uz prelozena tema..treba si otvorit v BO editovanie prekladu a doprekladat chybajuce riadky a pojde ti to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts