Jump to content

Nefunkční některé PHP soubory

Georgex1

Recommended Posts

Zdravím,

mám problémy s nezobrazením PHP souborů a to s : sitemap.php, my-account.php, order.php

ale fungují CMS, authentication.php ?

Zkoušel jsem echo v v php souborech (my-account.php) i controllers (MyAccountController.php) a v obou fungují, pouze se zobrazí bílá stránka bez html kódu.

Po přidání zboží do košíku vyskočí bílá stránka uvnitř, zobrazí se hlavička a patička stránky, levý a pravý panel, zboží se nepřidá.

Mám PS 1.4.4.1...

díky za jakékoliv rady

Jo, ale jak koukám mezi těmi dvěma shopy, tak v tom tvým testovacím máš toto navíc a ve druhým ne:

<script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery-1.4.4.min.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.easing.1.3.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/js/tools.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.fancybox-1.3.4.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.idTabs.modified.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.scrollTo-1.4.2-min.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.serialScroll-1.2.2-min.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/themes/prestashop/js/tools.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/themes/prestashop/js/product.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/modules/blockcart/ajax-cart.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/themes/prestashop/js/tools/treeManagement.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/modules/productscategory/productscategory.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.autocomplete.js"></script>

Děkuji všem za rady, bylo to asi způsobeno nějakým zásahem do kódu, ale nevím kde, protože jsem udělal obnovu zálohy a funguje, ale asi to bylo způsobeno malými úpravami modůlů, které jsem dělal, zkoušel jsem dělat nové pouze změnou tpl a jména a našel jsem zbytečné přidání do header, proto možná ten chybějící java kód