Georgex1 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Zdravím, mám problémy s nezobrazením PHP souborů a to s : sitemap.php, my-account.php, order.php ale fungují CMS, authentication.php ? Zkoušel jsem echo v v php souborech (my-account.php) i controllers (MyAccountController.php) a v obou fungují, pouze se zobrazí bílá stránka bez html kódu. Po přidání zboží do košíku vyskočí bílá stránka uvnitř, zobrazí se hlavička a patička stránky, levý a pravý panel, zboží se nepřidá. Mám PS 1.4.4.1... díky za jakékoliv rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Adresa shopu je jaká? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Jestli se jedná o toto: http://www.televize-digitalne.cz , tak nechybí tam náhodou v kódu trošku zmínka o java souborech... ? Předpokládám, že si migroval z nižší verze a zapomněl si to do headru zařadit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgex1 Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 JJ, je to ono, ale já jsem to nejdříve odladil na http://test.televize-digitalne.cz a fungovalo to, a pak akorát zkopíroval kopii na originál, po zkopírování mě to fungovalo, a pak jsem dělal úpravy ... a nekontroloval vše jak vidím ... Zkoužím udělat obnovu ze zálohy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Jo, ale jak koukám mezi těmi dvěma shopy, tak v tom tvým testovacím máš toto navíc a ve druhým ne: <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery-1.4.4.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.easing.1.3.js"></script> <script type="text/javascript" src="/js/tools.js"></script> <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.fancybox-1.3.4.js"></script> <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.idTabs.modified.js"></script> <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.scrollTo-1.4.2-min.js"></script> <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.serialScroll-1.2.2-min.js"></script> <script type="text/javascript" src="/themes/prestashop/js/tools.js"></script> <script type="text/javascript" src="/themes/prestashop/js/product.js"></script> <script type="text/javascript" src="/modules/blockcart/ajax-cart.js"></script> <script type="text/javascript" src="/themes/prestashop/js/tools/treeManagement.js"></script> <script type="text/javascript" src="/modules/productscategory/productscategory.js"></script> <script type="text/javascript" src="/js/jquery/jquery.autocomplete.js"></script> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgex1 Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 Děkuji všem za rady, bylo to asi způsobeno nějakým zásahem do kódu, ale nevím kde, protože jsem udělal obnovu zálohy a funguje, ale asi to bylo způsobeno malými úpravami modůlů, které jsem dělal, zkoušel jsem dělat nové pouze změnou tpl a jména a našel jsem zbytečné přidání do header, proto možná ten chybějící java kód Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts