kokso Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 1. - Po prihlaseni do obchodu a vloženi produktu do košika, ked kliknem na pokladňu, neotvori mi to stránku " order.php?step=1 " ale " address.php?back=order.php?step=1 ". Ked dam kurzor myši na to tlacitko, tak vypiše spravnu cestu " order.php?step=1 " , ale po kliknuti je to ina stranka. To iste to urobí ked chcem pokračovat v nakupe v košíku. Jednoducho, neda sa urobit objednavka. Ked si urobim novu registraciu tak je to v poriadku. 2. - Prestashop z nicoho nič prestal posielat e-maily obchodnikovi aj zakaznikom. Pred 2-mi dnami bolo vsetko OK. Nerobili sme žiadne zmeny ani upravy. E-mailovy server je OK, ine emaily chodia. Volal som na podporu, nenasli ziadnu zavadu. Porovnal som subory a zložky so staršimi, - žiadne zmeny. Na serveri nemame nič, čo by tam nemalo byť. Mame prestu 1.2.5. Viete niekto poradiť ako to napraviť ? Ďakujem Miki Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 no a co takhle zkusil jste promazat smarty cache? regenerovat šablonu... případně pokud nepomůže ani to, záloha to jistí ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts