maxo83 Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Ahojte neviete preco mi nefunguje vytvorit nový účet ???? moze to mat nieco spolocne z nastavením zón ... krajín ... v doprave ???, vypisuje mi to : An error occurred while creating your address. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxo83 Posted October 12, 2011 Author Share Posted October 12, 2011 Ahojte neviete preco mi nefunguje vytvorit nový účet ???? moze to mat nieco spolocne z nastavením zón ... krajín ... v doprave ???, vypisuje mi to : An error occurred while creating your address. Ešte mi to vypisuje ke´d chcem pridať adresu cez administraciu toto : Došlo k chybe pri vytváraní objektu. address (Unknown column 'state' in 'field list') Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ahoj, aku mas verziu systemu, mas defaultnu sablonu, boli robene nejake upravy sablony? Poskytni prosim viac informacii, pripadne odkaz na dany projekt kde to nefunguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts