stix_ Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 zdravim, moc se neorientuju ve smarty tak by me zajimalo jestli by slo nejak jednoduse pridat do kategorii dva inputy kde by si zakaznik zadal cenu od <> do a zobrazilo se jen odpovidajici zbozi. pripadne jestli uz na to je nejaky plugin, nasel sem akorat jeden kde si muzu jen predem nastavit rozmezi cen. potom by me jeste zajimalo jestli lze nejak udelat kategorii "all products", zbozi mam hrozne moc a navic automaticky import takze nehrozi abych udelal novou kategorii kde bych rucne editoval vsechno zbozi a pridaval ho tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 k prvnímu - de o to, jakou máš verzi. jestli 1.4.x, tak myslím, že žádný free modul k dostání není a dále "jednoduše" to udělat bohužel nejde. osobně jsem si koupil http://www.presto-changeo.com/en/filter-modules/74-ajax-filter.html a maximální spokojenost. myslím, že to za ty peníze určitě stálo. vytvoř si samostatnou kategorii "all products" a v importu pouze přidej id této kategorie ke všemu zboží (případně to všechno vlož do hlavní kategorie s id 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stix_ Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 verzi pouzivam 1.3.1.1, ten plugin se mi za tu cenu moc nevyplati. co se tyka hlavni kategorie tak tam vsechno zbozi mam. kdyz ji ale zobrazim tak se mi neukaze vsechno zbozi ale seznam kategorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 jen tak zběžně jsem testoval verzi 1.4.5.1 a v modulu blocklayerd, který je již v základu, je funkční filtrace atributů spolu se sliderem pro cenu a váhu. s tou hlavní kategorií mají pravdu... vůbec mě to nenapadlo. já jsem to řešil pro výpis všeho zboží přes rss, ale na tohle ne, proto mi to asi přišlo na mysl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts