tatar Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 merhaba arkadaslar presta ile kurdugum sorunları bitmeyen bir sitem var her sorunu kafayı yeme derecesine gelinceye kadar çözdüm ancak tek bir sorun kaldı normalde baslık açmadan hep aramalarla çözdüm sorunlarımı ama bunda artık pes edip tıkandım ve yardım istiyorum. Siteme kapıda ödeme modulu kurdum ek ücret alan cinsten burdan bulup. hersey guzel kullanıcı kapıda ödeme ile malı satın alıyor ben bunu panelden satıslardan görebiliyorum ama bana yani sitenin sahibine mail atmıyor su urun satıldı diye veya butun adminlere mail atmıyor bu nedendir ben ürün satılıp satılmadıgını ögrenmek için her dakka panelden kontrol edememki yardımcı olurmusunuz bana satış yapınca bana mail atması için ne yapmam gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Merhaba; Mail uyarıları isimli bir modül var bunu aktif edip içerisine alıcı e-postaları yazarsanız siparişleriniz size de mail olarak gönderilecektir. Bol satışlı günler Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatar Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 hemen deniyorum teşekkurler Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Denedim bende üstad aktif ettim , alt alta 3 mail ekledim , hiç birine gelmedi gerçi bildirim maili.nedendir acep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Denedim bende üstad aktif ettim , alt alta 3 mail ekledim , hiç birine gelmedi gerçi bildirim maili.nedendir acep. Ayarlar sekmesinde e-posta ayarları var ona bakabilir misniz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Tercihler / e-posta ekranımı ? modüldeki e-mail uyarıcı tamam aktif. uyarı sayısında 1 yaptım mesela. Gerçi ben bi modül denerken çalıştığında şaşırıp hayret ediyorum zaten o yüzden buda şaşırtmamıştı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Merhaba; ayarlar bölümünde e-posta alt sekmesi var. Oradan e-posta ayarlarınızı kontrol etemiz gerekiyor. Bazı sunucularda php mail() fonksiyonu çalışmaz bunun yerine smtp kullanılır. Her halükarda orada bir test e-postası gönderme butonu var. Onu kullanın ve e-postanın gittiğine emin olana kadar deneyiniz. kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
glsnkb Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Test mailiniz geliyormu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 evt test maili site için oluşturdugum maile geliyor yani horde maile , ama satış yapılınca gelmiyor.yada diğer e-posta modülüne ekleyip aktif ettiğim maillere bildirim gelmiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 O zaman Tek bir ihtimal kaldı. Mail template dosyalarınız eksik. Emin olmak için İngilizce dilini seçip yeni bir kayıt oluşturun ve o şekilde alışveriş deneyin. Mail gelirse hatayı bulduk demektir. Ek olarak hata gösterim modunu açıp alışveriş deneyebilirsiniz. Eğer sorun buysa bana mail atın size dil dosyalarını yollayabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Mail şablonlarım aslında tam gibi ama bilemiyorum.. ingilizce olarakta denedim , bildirim maili gelmedi. belkide e-mail uyarıcı modülü temamda çalışmıyordur? test maili dışında hareket yok ama tabiki ; alışverişlerde müşteri mailine hepsi gidiyor.tüm fonksiyonları denedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 bu şekilde , içeriğe 5 adet mail girdim alt alta.doğru yerdeyim galiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertan.koc Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 mail klasöründeki en dizinin yedeğini pc içine alın adını tr olarak dğeiştirip tekrar hosta atıp deneyiniz. root şifresiyle attıysanız chmod klasörler için 755 dosyalar için 0644 yapın kullanıcı ise domainin cpanel user namesi yapın. kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 en klasöründe de 61 dosya var tr de de ertan. ayrıca tr klasördekileri epey bi editlemiştim , hepsini kaybederiz , EN de olup TR olmayan şablon hangisidir ? yani şablon gelsinde dili değişik olsun , oda yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Hata Log ekranı resmi ektedir , e-posta şablonu yok uyarısı bu sorunla ilgili olsa gerek Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 e-posta ekranında php yerine smtp yi seçtim bilgileri girdim olmadı test maili hata verdi , portu kaç giricez orda, bide posta alanı na nen yazcaz , yada php de test maili gidiyor diğerini hiçmi kurcalamamak lazım. şablonlaramı dönsek. anlamadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts