sado.s7s Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 zdravim ... potreboval by som zistit kde prepisem tento predmet spravy na slovensky ? Order confirmation vsetky maily mam prelozene v poriadku len tento jeden stale vypisuje predmet anglicky ... vopred dakujem za vas cas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 A mas prelozeno Objednavky > Stavy objednavek? Tyhle nazvy se totiz pouzivaji jako predmety zprav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado.s7s Posted February 24, 2009 Author Share Posted February 24, 2009 praveze ten stav tam ani nieje ... je to automaticky generovany mail order confirmation Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Najdi si soubor lang.php v /mails/sk/ a edituj si e-maily jaký chceš. Zde je český překlad souboru lang.php <?phpglobal $_LANGMAIL;$_LANGMAIL = array();$_LANGMAIL['Your new admin password'] = 'Vaše nové heslo';$_LANGMAIL['Your password'] = 'Vaše heslo';$_LANGMAIL['Welcome!'] = 'Vítejte v internetovém obchode';$_LANGMAIL['Order confirmation'] = 'Vaše objednávka';$_LANGMAIL['Message from contact form'] = 'Zpráva z kontaktního formuláre internetového obchodu';$_LANGMAIL['My personal informations'] = 'Moje osobní údaje';$_LANGMAIL['Message from a customer'] = 'Zpráva pro zákazníka';$_LANGMAIL['Preparation in progress'] = 'Připravujeme Vaši objednávku';?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado.s7s Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Dakujem velmi pomoholo super ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Není zač Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado.s7s Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 no lang.php je prazdny no skusim tam vlozit ten kod co si sem napisal Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Mira, diky za radu. Niekolkohodin som to hladal, kde sa to do kelu da zmenit! Lang.php som mal aj ja prazdny, ale doplnil som tam tie premenne a uz to ide.Doplnil som ich bez diakritiky (rovnako som odstranoval diakritiku aj so samotnych textov emailov), pretoze maily chodili s porusenou diakritikou a boli prakticky necitatelne. Takze tu je SK verzia toho lang.php bez diakritiky:<?phpglobal $_LANGMAIL;$_LANGMAIL = array();$_LANGMAIL['Your new admin password'] = 'Vase nove administratorske heslo';$_LANGMAIL['Your password'] = 'Vase heslo';$_LANGMAIL['Welcome!'] = 'Vitajte !';$_LANGMAIL['Order confirmation'] = 'Potvrdenie objednavky';$_LANGMAIL['Message from contact form'] = 'Sprava z kontaktneho formulara';$_LANGMAIL['My personal informations'] = 'Moje osobne infromacie';$_LANGMAIL['Message from a customer'] = 'Sprava od klienta';$_LANGMAIL['Virtual product to download'] = 'Virtualny produkt na stiahnutie';?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado.s7s Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 no ja ked to vlozim do lang.php tak mi nefunguju objednavky presne nefunguju stavy neviem cim to moze byt proste mi neukaze aky produkt si kto objednal iba cenu a ani ten produkt neodrata zo skladu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akshan Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 lang.php----><?phpglobal $_LANGMAIL;$_LANGMAIL = array();$_LANGMAIL[‘Your new admin password’] = ‘Vaše nové heslo’;$_LANGMAIL[‘Your password’] = ‘Vaše heslo’;$_LANGMAIL[‘Welcome!’] = ‘Vítejte v internetovém obchode’;$_LANGMAIL[‘Order confirmation’] = ‘Vaše objednávka’;$_LANGMAIL[‘Message from contact form’] = ‘Zpráva z kontaktního formuláre internetového obchodu’;$_LANGMAIL[‘My personal informations’] = ‘Moje osobní údaje’;$_LANGMAIL[‘Message from a customer’] = ‘Zpráva pro zákazníka’;$_LANGMAIL[‘Preparation in progress’] = ‘Připravujeme Vaši objednávku’;?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitta Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Tak tohle jsem zkusila, ale bohuzel mi pak vubec nejde dokoncit objednavka, tak nevim co je spatne, poradi nekdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinkokes.cz Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Tak tohle jsem zkusila, ale bohuzel mi pak vubec nejde dokoncit objednavka, tak nevim co je spatne, poradi nekdo? musíš si dát pozor na uvozovky, které kopíruješ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts