vasekcekal Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Zdravím, již jsem dá se říci pokrořilý franta uživatel PS, takže instalaci, upgrade a provoz zvládám. Ale nyní mě čeká něco trochu jiného. Dejme tomu mám připravený shop k přesunu na shop.xxx.cz a potřebuji jej přesunout na xxx.cz Klasicky si shop.xxx.cz i s databází zazálohuji Již jsem toto jednou dělal, ale ne s PS. Dohodl jsem se s webhostingem, aby mi vše ze subdomény "shop" nahradil za obsah subdomény "www", kde je uložen starý web a kde bude nový shop. Do teď je to v pohodě. Jen si potřebuji napsat a setřídit věci co je poté třeba udělat tak, aby shop bez omezení fungoval a někdo mi to okomentoval že to bude OK nebo že jsem jen ten běžnej franta uživatel Poté si vytvořím databázi pro shop, kam nakopíruji zálohu z db pro shop.xxx.cz a v databázi si upravím řádky PS_SHOP_DOMAIN a PS_SHOP_DOMAIN_SS z shop.xxx.cz na xxx.cz pak v settings.inc.php ručábo nastavim přístup k databázi (a novou adresu?). Vlezu do administrace a znovu vygeneruji .htaccess. (ono by se s tou db ani nemuselo šaškovat, ale když budu chtít nechat shop.xxx.cz jako testovací verzi na pokusy tak bude lepší aby to mělo databáze oddělené) Hurá a shop běží bezproblémů! Mám pravdu? Jen si chci pro jistotu předejít problémům s omezení funkčností webu. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 nikdo nic? stačí mi to jen potvrdit třeba jako OK, nejsi blbej nebo si blbej, shop ti tak nepoběží Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 máš pravdu. hough Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 máš pravdu. hough THX Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts