ati® Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 host hizmetini netfirms den alıyoruz ama presta kurulumunda ne yaptıysak bu register option ayarını check ettiremedik bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum ; netfirms e yani hosting inize sorun demeyin ben sormaktan bıktım herifler daha doğru dürüst anlayabileceğim bir şekilde çözemediler olayı LÜTFEN YARDIM...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 host hizmetini netfirms den alıyoruz ama presta kurulumunda ne yaptıysak bu register option ayarını check ettiremedik bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum ; netfirms e yani hosting inize sorun demeyin ben sormaktan bıktım herifler daha doğru dürüst anlayabileceğim bir şekilde çözemediler olayı LÜTFEN YARDIM...! Sorun hostinginizin PHP ayarlarından kaynaklanıyor.register global ayar seçeneği açık tutmuşlar.Hostunuzla görüşüp register global ayarını kapattırmalısınızayar "register global= off" şeklinde olmalıdır.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YCL Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Hostunuzla görüşüp register global ayarını kapattırmalısınızayar "register global= off" şeklinde olmalıdır. bunları yaptık zaten ama netfirms den bize gelen yanıt bunu kendimizin halledeceğiydi ama biz bunu beceremedik.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Hostunuzla görüşüp register global ayarını kapattırmalısınızayar "register global= off" şeklinde olmalıdır. bunları yaptık zaten ama netfirms den bize gelen yanıt bunu kendimizin halledeceğiydi ama biz bunu beceremedik.... bu tip işlemlerden sonra (PHP; Mysql, Güncelleme, Düzenleme) serverin yeniden başlatılması vs. gerekiyor. Ancak bu işlemleri hostinginiz ile görüşüp onların bilgisi dahilinde halledeilmesi en mantıklısı..teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aytaç Engin Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Merhaba arkadaşlar,Sorunu çözemeyen arkadaşlar var ise anlatımını yaptığım konuyu takip edebilir sorununuzu çözebilirsiniz.http://blog.aytacengin.com/global-register-sorununu-asma-yontemiİyi Çalışmalar DilerimAytaç Engin Link to comment Share on other sites More sharing options...
mithrandir Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 .htaccess dosyasınaphp_value register_globals 0 yada off yazmanız lazım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts