kobl Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda existuje nějaký modul pro pokladnu? Tedy použití na kamenní pobočce... nechci kupovat pohodu ani jiné ekonomické systémy. Mám jeden eshop od simplie a tam je to zaimplementované... děkuji všem za odpovědi/tipy Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 zkus superuser a nebo podobné tomu , a nebo taky bych to řešil, tak, že nebudeš mít nakup bez registrace, ale vytvoříš si učet pro tvou prodejnu /zakaznik je tva prodejna / jmeno -maloobchod/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobl Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 predstava ze tohle ukazuju prodavacce me docela desi, navic ty zakaznice co by cekaly pred pokladnou by z toho asi vykvetly... napadlo mě použít nějaký modul pro přidání objednávky z administrace (najít produkt pomocí čár.kódu) místo tisku faktury bych si nechal udělat upravenou verzi faktury pro pokladní tiskárnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 jak rikam , jsou ruzne moduly.. bud to te to oslovi nebo ne , ale je nutne brat v potaz ze jedna se o e-shop sofware a ne pokladni system. Na druhou stranu , wak system, pohoda, atd ... nez vytvoris objednavku a tisk taky dost kroku .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobl Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 no pohoda i money maji specialni moduly pro pouziti na pokladne, takze tam je to potom uz zrychlene... Bohužel jsem ani jednomu z těch programů nikdy nepřišel na chuť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 jinak hledat produkt podle caroveho kodu by teoreticky slo, ja ted doma mam jednu ctecku takze to budu testovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
granvin Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Koukam, že tahle diskuze nějak skončila, ale taky by mě ta možnost docela zajímala. Mnohem zajímavější, než platit x tisíc za pokladní systém, co by udělal téměř stejnou práci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniqueModules Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 (edited) Je možné pro lepší představu popsat co by vlastně modul měl umět a jak by to celé mělo fungovat ? Edited July 8, 2014 by UniqueModules (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts