mildoriel Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Salut! Doresc sa urc niste fotografii in blocul de informatii (acolo unde de obicei se scriu informatiile despre firma). Cum pot sa fac? Mersi mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 exista modul cu foto cms cauta c-al gasesti sau aici cred ca-l am ftp.paranici.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mildoriel Posted October 2, 2011 Author Share Posted October 2, 2011 Am inteles primii pasi pe care ii explica in fisiereul de instalare. Nu l-am inteles pe ultimul... In plus, nu inteleg unde trebuie sa urc acest folder, in "module" nu il vede deloc. Imi mai poti da niste detalii mai amanuntite privind instalarea lui? Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mildoriel Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 Chiar nu stie nimeni cum pot urca niste imagini in CMS? Doresc sa imi urc niste autorizatii acolo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 este chiar foarte usor sa faci acest lucru. deci din cms in editor la page content selectezi iconul cu photo (chiar sub font family) in dreapta Image url click iconul ala Browse aici poti sa pui poze pe server (locatia de pe server este img/cms) click upload selecteaza o poza si continua sa adaugi toate pozele tale. in final selectezi in lista imaginea pe care vrei o adaugi in CMS curent apoi click butonul select Update si cam asta e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mildoriel Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 Solutia data de saach a fost cea buna. O incercasem si eu, numai ca greseam copilareste la un moment dat si nu vedeam niciun rezultat. Mersi mult de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts