Inuska Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Eshop verze 1.3.2.3, přestalo fungovat přidávání do košíku. Ať kliknu na "Přidat do košíku" u jakékoliv zboží, píše mi to "Již máte maximální dostupný počet pro toto zboží" a košík zůstává prázdný. A děje se to u všech položek, u těch co jsou v dostatečném množství. Na eshopu neprobíhaly již dlouho žádné zásahy. Pokud se to už někde řešilo, prosím o link, já jsem nic nenašla. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 dobrý den, z ničeho nic mi v eshopu při přidání jakéhokoliv zboží do košíku, vyskakuje stejná hláška "již máte maximální dostupné množství pro toto zboží" vyřešil jste prosím někdo? www.luckybastard.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 tak jsem se poštoural v eshopu a problém vypadá na překročení kvoty databaze na servru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts