BlackCZE Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Zdravím,chci se zeptat toho kdo používá meziverze PrestaShopu SVN zda Vám v administraci funguje přidání nové měny ?Mě to hodí vždycky chybu.Zkoušeno i na úplně čisté instalaci - jak ve verzi AJ,tak i v F či CZ.Můžete na to někdo juknout,zda je to chyba v PrestaShopu ?Předem díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCZE Posted February 24, 2009 Author Share Posted February 24, 2009 ..jelikož jsem nainstaloval další novou SVN verzi pod označením 509 a tam mám stejný problém,že nelze přidat novou měnu ani editovat starou,tak jsem změnu provedl přímo v databázi a měnu do ní zapsal ručně,takhle mi to potom vše funguje.Copak Vám to u SVN verzí funguje norálně ? nebo nikdo z Vás nepoužíváte nové SVN meziverze ? aktuální v.509 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Naostro používat? Měna tam nejšla,při zapnutí COD modulu platby v FO vyjedou tři COD platby,asi to má much víc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCZE Posted February 24, 2009 Author Share Posted February 24, 2009 Naostro používat? Měna tam nejšla,při zapnutí COD modulu platby v FO vyjedou tři COD platby,asi to má much víc... Děkuji za potvrzení mé doměnky,že chyba není u mě.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts