Zebrin Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Snažím se již delší dobu najít řešení, ale zatím bezvýsledně, proto prosím znalejší o pomoc s češtinou v předmětech emailů, které se zasílají zákazníkům. V adminu jsou v pořádku, v databázi též, ale v předmětu emailu již jen některé, viz. níže. Chyby mám momentálně v předmětech u č. 4 a 9, kde jsou místo dlouhého í dva otazníky. Na druhém webu (stejný hosting) je situace podobná, ale chyby jsou v 6 a 7, které mají v předmětech Objednávka zru??ena a Vrácení zbo??. V obou databázích mám v tabulce ps_order_state_lang shodně tyto překlady (UTF8): 1. Čeká se na platbu šekem - předmět je OK 2. Platba přijata - email se neodesílá 3. Probíhá příprava objednávky - OK 4. Zboží odesláno - V předmětu je Zbož?? odesláno 5. Zboží doručeno - email se neodesílá 6. Objednávka zrušena - OK 7. Vrácení zboží - OK 8. Chyba platby - OK 9. Zboží není skladě - v předmětu je Zbož?? není na skladě 10. Čeká se na platbu bank. převodem - OK 11. Čeká se na PayPal platbu - OK Na localu mám vše stejné a funguje bez chyb v předmetech emailů. Přidání předmětů do lang.php nepomohlo. Je nějaké řešení, nebo mám použít synonyma, ve kterých se chyby neprojeví? Další problém s češtinou mám v emailech z blockwishlist (seznam přání), kde mám v předmětu emailu Message from PŘÍJMENÍ JMÉNO. Nenalezl jsem, kde je možno přeložit, pokud jsem se pokusil o překlad v sendwishlist, tak je zase špatně jméno!? Takže např. buď Message from Blbý Jan, nebo Zpráva od Blb?? Jan. (V seznamu přání jsem též nenašel možnost překladu Required field (Povinný údaj) - před odesláním zákazníkem (dole)!) Předem děkuji za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts