katarina Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Caute I )Viete mi poradit so zlym zobrazovanim dualnych cien v kosiku, vid priloha, ak vypnem AJAX zobrazuje sa mi to v pohode, ale to zase obmedzuje zakaznika, pozna niekdo aj inu moznost? Po refresh sa mi to zobrazi korektne.II ) Chcela som aby , vyska postovneho sa menila v zavislosti od vysky objednavky ( pre mna je zaujimavy II variant )napr : # Objednavka do 16,56 € (499 Sk) : poštovné 2,29 € (69 Sk) # Objednávka od 16,60 € (500 Sk) do 33,16 € (999 Sk) : poštovné 1,30 € (39 Sk)....... ??????Objednavka od 33,16 postovne 0Prvy pripad je easy, nastavi sa pevna hodnota postovneho, ale ten druhy pripad to neviem ako by som spravila a treti pripad viem spravit.DakujemK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 V záložce Shipping v Price ranges přidáš Poště svůj cenový rozsah (nekolikrát "Přidat nový" vybrat Poštu a nastavit.)Potom přímo v záložce Shipping dole v "Poplatky podle přepravce, geografické oblasti a dosahu" vybereš v roletce Poštu a vyskočí ti tabulka s tvýma nastavenýma rozsahama kde doplníš svou cenu v závislosti na výšce objednávky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katarina Posted February 18, 2009 Author Share Posted February 18, 2009 vidis ake to je easy.. jasne... uz to mam spravene velka vdaka...a ten I ) problemos ? Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts