jarrii Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Zdarec, do ted jsem pouzival prestu verze 1.3.x.x. Nainstaloval jsem si novou verzi 1.4.x.x.a chci si opet pohrat s css souborem (nevyhovuje mi vzhled), ale provedene zmeny se neprojevi. Pokud v dane sablone zmenim jakoukoliv polozku v global.css, tak se zmena neprojevi. Nevite, kde muze byt problem? Docela to nechapu :-D Diky za jakoukoliv radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Cache na všech úrovních? V /tools/smarty/compile, v /themes/*/css/cache, v prohlížeči? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrii Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Cache na všech úrovních? V /tools/smarty/compile, v /themes/*/css/cache, v prohlížeči? Nechapu, kam tim miris....nebo spis nevim, co v tech adresarich mam delat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Změna v CSS se nemusí projevit, pokud prohlížeč použije svojí verzi z cache a ne změněnou. Pokud používáš CCC v 1.4, tak v /themes/*/css/cache je uložený jeden spojený CSS styl a podle nastavení v administraci se nemusí s každým obnovením stránky tvořit nový. /tools/smarty/compile v tomto případě asi nepřichází v úvahu, protože tam jsou uložené přeložené HTML kusy kódu a ne CSS. Všechno jsou to místa, kde jsou uložené různě staré verze CSS a proto se změna v global.css vůbec nemusí okamžitě projevit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrii Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Tak jsem v nastaveni dal nucena kompilace ANO, Cache NE. CCC nepouzivam a stejne to nefrci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Zkus dát: Nucená kompilace: ANO, Cache: ANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrii Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 Porad nic...zkusim jeste pohledat nejake info na cizich forech, zda jsem neco nekde neprehlednul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrii Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 Tak jsem zkusil nainstalovat prestu na jinou domenu u stejneho providera s nastavenim nucena kompilace ANO, Cache NE. Zmenim css a vse funguje jak ma. Takze to vidim na nejaky poskozeny soubor nebo neco takoveho....predpokladam, ze chybu asi nedohledam, takze to vidim na reinstall shopu. Mam z toho trochu obavy, protoze tam uz mam docela dost narvanych produktu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipshop.sk Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 uz som zazil ze niektory hosting ma svoju vlastnu cache na serveri a vtedy sa zmany v css neprejavia tak skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts