Josef Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Jsem úplně zoufalý, PrestaShop jsem instaloval už asi desetkrát, ale když dám menu Platby, tak zde prostě není nic vidět, žádné varianty Paypal, dobírka a podobně... když se přihlásim jako zákazník, dam zboží do košíku, dojdu k poslednímu kroku, tam mi naskočí výběr ze tří druhů plateb, ale pokaždé to pak vyhlásí chybu, protože ty platby nevidím a nemůžu definovat ani já jako administrátor neví někdo co s tím? viz obrázek Link to comment Share on other sites More sharing options...
armani Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Aby boli platby funkčné musiš si najprv v administrácii v menu"Moduly" povoliť príslušný platobný modul. Máš to povolené? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 no těžko říct, hlavně nevím jak bych je povoloval :/ když kliknu na modules, tak je vidět tohle: viz obrázek Link to comment Share on other sites More sharing options...
armani Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Klepni na to "Add." Tam by sa ti mal rozbaliť zoznam všetkých modulov ktoré máš v Preste dostupné. Ak tam nemáš žiaden tak si ich musíš niekde stiahnuť. Skús potom prejsť toto forum alebo oficialne české forum. Tam by základné platobné moduly mali byť. Slovenská verzia základné platobné moduly obsahuje takže som nebol nútený hľadať kde sa dajú stiahnuť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 problém je, že když kliknu na "Add" tak to chce URL adresu modulu a ten musí končit s příponou .tar takže jsem z toho úplně zmatenej Link to comment Share on other sites More sharing options...
armani Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Pozri sa do adresára prestashop/modulles aké tam máš podadresáre. Ak tam nemáš nič tak si tam ručne nakopči z inštalacie nanovo jednotlivé moduly. Inak ti neviem poradiť, ako som už hovoril v slovenskom prestashope 1.1 máme najbežnejšie moduly štandartne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 podadresářů je tam mraky, dokonce je tam i adresář paypal :/ tak nevim proč to blbne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 abych mel takhle prazdne moduly, se mi kdysi podarilo tim, ze jsem experimentoval s SVN a rozbil jsem si databazi.. udelej uplne cistou instalaci - smaz soucasnou databazi a znovu to vse nainstaluj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berzerk Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Jsem úplně zoufalý, PrestaShop jsem instaloval už asi desetkrát, ale když dám menu Platby, tak zde prostě není nic vidět, žádné varianty Paypal, dobírka a podobně... když se přihlásim jako zákazník, dam zboží do košíku, dojdu k poslednímu kroku, tam mi naskočí výběr ze tří druhů plateb, ale pokaždé to pak vyhlásí chybu, protože ty platby nevidím a nemůžu definovat ani já jako administrátor neví někdo co s tím? viz obrázek Mam presne ten isty problem. Ani pri novej instalacii sa mi platobne modyly v payment nezobrazia, no pri nakupe sa mi v shope zobrazuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Medo Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Skuste si nastavit zobrazovanie chyb v obchode, mozno to pomoze.Chodte do adresara config, otvorte si subor config.inc.php a na riadku 4 najdete tento kod: @ini_set('display_errors', 'off'); prepiste ho na tento: @ini_set('display_errors', 'on'); Toto sa mi stalo ked som vytvaral jeden platobny modul, chyba moze byt rozna, u mna to bol preklep v jednej funkcii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berzerk Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Skuste si nastavit zobrazovanie chyb v obchode, mozno to pomoze.Chodte do adresara config, otvorte si subor config.inc.php a na riadku 4 najdete tento kod:@ini_set('display_errors', 'off'); prepiste ho na tento: @ini_set('display_errors', 'on'); Toto sa mi stalo ked som vytvaral jeden platobny modul, chyba moze byt rozna, u mna to bol preklep v jednej funkcii. Vdaka za radu. Problem bol v prideleni pamäte nastavenia vertriga u polozky PHP memory limit (mal som 8M). Po zvyseni na 16M mi moduly zobrazuje bez problemov . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts