katarina Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 caute co znamena tato hlaska ?Zobrazuje sa mi ked viac krat kliknem ( vlozit do kosika) na ten isty produkt..Dakujemeeee..K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 caute co znamena tato hlaska ?Zobrazuje sa mi ked viac krat kliknem ( vlozit do kosika) na ten isty produkt..Dakujemeeee..K. ja myslim ,ze ti to hlasi.zkus zrusit sklad tzn. lze objednat i kdyz neni na sklade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Tato hlaska znamena, ze chces do kosiku vlozit vic zbozi, nez je na sklade, funguje to jako ochrana, pokud nabizis pouze zbozi co mas skladem... bohuzel spatne kodovani by melo byt vyreseno az v PS 1.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katarina Posted February 19, 2009 Author Share Posted February 19, 2009 Ok a ako by sa to dalo odstranit...napr. aj tym co napisal vigel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 No bud muzes u zbozi, ktere chces prodavat neomezene nastavit velke mnozstvi na sklade... napr. 9999 - tohle bych pouzil v pripade ze prodavas i neco ceho mas jen par kusu a po doprodani uz to napr. prodavat nebudes... pochop, ze tohle je ochrana aby si zakaznici napriklad neobjednali 10kusu neceho, ceho mas skladem jen 5kusu, pricemz toto zbozi uz se prestalo vyrabet a nebo ho budes mit problem sehnat... pokud prodavas jen zbozi, ktereho mas neomezene zasoby, tak to udelej jak psal vigel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts