barış eser Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 anasayfadaki indirimli ürün sayısını nasıl artırabiliriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 anasayfadaki indirimli ürün sayısını nasıl artırabiliriz. Ürüne indirim uyguladıktan sonra;indirimli ürünün bilgi kısmını açın.aşağıdaki kısmı bulunVarsayılan kategori : Startseite Accessories iPods Laptops Katalog : ID Adı 1 Startseite 3 Accessories 2 iPods 4 Laptops startseite ( bu isim home de veya anasayfa da olabilir) ileürününüzün ait olduğu kategori kutucuklarını işaretleyip kaydedin.indirimli ürün anasayfada görünecektir.Selamlar ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Neticeyi bildirinSelamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Sase merhaba, birşey sormak isterim.Startseite yazısını nereden, ANASAYFA veya HOME yapabilirim. Bulamadım bir türlü Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Sase merhaba, birşey sormak isterim.Startseite yazısını nereden, ANASAYFA veya HOME yapabilirim. Bulamadım bir türlü Kolay gelsin... Türkçe dil çevirilerinin tamamını taradığım halde, "Startseite" kelimesini bir türlü bulamadım.Yardımcı olamadığım için üzgünüm.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 yaw aynen, her tarafı aradım bende bulamadım. Hemi de tüm dosyaları tek tek açarak. :-P Takıntı yaptım adeta.Cevap için Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts