Aybil Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Bir müşterim için yaptığım sipariş silme modülünü isteyenler PM atsın veya MSN den görüşelim : [email protected]birkaç php dosyası içinde değişiklik yapmak, bu modülle alakalı teknik destek vermek vebaşka modüllerde geliştirebilmek için cuzi bir ücret talep ediyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Siparis silme kontrol panelinden de yapilabilir !!! Paradan olmayin arkadaslar, kontrol panelinden nasil yapildigini 'cuzi bir ucret' istemeden destek verebilirim.hem ben daha iyi ogrenmis olurum hemde siz faydalanirsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 albos yine terbiyesizlik yapıyorsun, bilmediğin işlere burnunu sokmaeğer yapılabiliyor olsaydı, oturup kod yazmazdım herhalde Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 o senin cahilligin olabilir.. demek ki iyice bakmamistin Kontrol panelini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 peki anlat bakalım nasıl oluyormuşmadem ukalalık yapıyorsun, belgele Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 sana anlatmam.. sonra gidip digerlerden ucret talep ederek gosterirsin.Sadece guvenilir insanlara PM yoluyla veya msn den anlatacagim edit : sana ispatlamak zorunda degilim ki belgele diyorsun.yardim isteyenlere yardim edecegim, sana haric. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 hahaha foruma yazda herkes öğrensin diyordun banane oldu ? demekki insan herşeyi paylaşmak istemeye biliyormuş...bir iddian varsa ıspatlamak zorundasın, yoksa sus oturayrıca sen şimdiye kadar ne modülü geliştirmişsin, siten ne etin ne budun neneyse daha fazla uzatmayacağım, boş adamın birisin belli bye... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 ben asla kendi emeğim olmayan birşeyi kimseye satmam!isteyen alır istemeyen almaz bu kadar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 hahaha foruma yazda herkes öğrensin diyordun banane oldu ? demekki insan herşeyi paylaşmak istemeye biliyormuş...bir iddian varsa ıspatlamak zorundasın, yoksa sus oturayrıca sen şimdiye kadar ne modülü geliştirmişsin, siten ne etin ne budun neneyse daha fazla uzatmayacağım, boş adamın birisin belli bye... forumda yazacagim. ama sen burdan defolup gittiginde.iddam var, ispatlayabilirim ama SANA DEGIL nerden biliyorsun modul gelistirmedigimi, tema yapmadigimi ? iddan buysa ispatla bos adam kimmis cogunluk karar verir, sadece senin gibiler tek kisilik veremezler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 burası isteyen herkese açıktırçoğunluğun karar verebilmesi için yaptıklarını göstermen, ispatlaman gerekir!"boş teneke çok ses çıkarırmış" Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Aynen senin gibi yani... burda en fazla ses cikaran sensin..Sana bir daha ne cevap var ne muhatap var... hadi yolun acik olsundiger arkadaslara not : 2. mesajda vaat ettigim seyi icin PM den yardim isteyin.not 2: sakin Aybil efendi baska bir uyelik acip yardim isteme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 benim yardıma falan ihtiyacım yok zaten yapmışım, satmışım, tıkır tıkır çalışıyorneyse diğer üyeler ikimizinde gönderdiği postlara bakar değerlendirir kim neymiş.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts